19 / 04 / 2024

Ordu sahil şeridi çalışmaları

Ordu sahil şeridi çalışmaları

Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda sıcak asfalt öncesi altyapı çalışmaları sürüyor.

Maltepe 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, 1/1000 ölçekli E-5 Güneyi Sahil Şeridi Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına ilişkin 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Boğaziçi imar barışı düzenlemesinde son durum!

Anayasa Mahkemesinin, Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesindeki bazı alanların imar barışından faydalandırılmasına, bu bölgelerde önceden alınmış yıkım kararları ve tahsil edilemeyen para cezalarının iptal edilmesi imkanı sunan kanun hükmünün iptalinin gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı açıldı!

Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamındaki Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

İmar barışı kapsamı genişletildi!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesine ait kroki ile sınır ve koordinat listesinde değişiklik yapıyor. Sarıyer, Beykoz ve Üsküdar'daki bazı bölgeler bu kapsama dahil ediliyor.

Boğaziçi'ne imar düzenlemesi!

TBMM Başkanlığı'na sunulan Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesinde yer alan alanlardaki taşınmaz maliklerin imar barışından yararlanması amaçlanıyor.

İstanbul'un sahil şeridi risk altında!

Jeofizik uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Gündoğdu, İstanbul için kritik deprem uyarılarında bulundu. Gündoğdu, İstanbul'un sahil şeridinin tamamında risk olduğunu söyledi.

Ordu Çevre Yolu yılbaşında açılacak!

Ordu’da yapımına 4 yıl önce başlanılan Ordu Çevre Yolu yılbaşında hizmete açılıyor. Toplam 2 milyarlık Karadeniz Sahil Yolu projesinin ilk etabı 3 ay sonra hizmete giriyor.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ordu Altınordu'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu İli Altınordu İlçesi Durugöl Mahallesi sahil mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul mahkeme kararı ile 5 milyon 241 bin 562 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ordu sahil şeridi çalışmaları Haberi

Ordu sahil şeridi çalışmaları


Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Elektrik, su ve doğal gazda yapılacak çalışmanın tamamlanmasının ardından belirlenen güzergâhlarda sıcak asfalt çalışmasına başlanacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, 2017 yılı sonuna kadar yol ve su çalışmasının tamamlanarak üstyapıdaki çalışmalara başlanacağını belirtti.

Ekipler, toplam uzunluğu 4,3 km olan Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Bulvarı- Soya Caddesi- İbrahim Fırtına Bulvarı’nda (Sahil Yolu) menfez imalatı ile yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışması yapıyor.

 
ASFALT ÖNCESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda sıcak asfalt öncesi altyapı çalışmaları sürüyor. Ekipler, Başkan Yılmaz’ın elektrik, doğal gaz ve suda yapılacak çalışmaların tamamlanmasının ardından sıcak asfalt uygulanacağını belirttiği yerlerden biri olan sahil şeridinde seferber oldu.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan...