23 / 04 / 2024

Ordu sahil şeridinin çehresi değişiyor!

Ordu sahil şeridinin çehresi değişiyor!

Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda sıcak asfalt öncesi altyapı çalışmaları sürüyor.




Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Elektrik, su ve doğal gazda yapılacak çalışmanın tamamlanmasının ardından belirlenen güzergâhlarda sıcak asfalt çalışmasına başlanacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, 2017 yılı sonuna kadar yol ve su çalışmasının tamamlanarak üstyapıdaki çalışmalara başlanacağını belirtti.

 

Ekipler, toplam uzunluğu 4,3 km olan Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Bulvarı- Soya Caddesi- İbrahim Fırtına Bulvarı’nda (Sahil Yolu) menfez imalatı ile yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışması yapıyor.

 
ASFALT ÖNCESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda sıcak asfalt öncesi altyapı çalışmaları sürüyor. Ekipler, Başkan Yılmaz’ın elektrik, doğal gaz ve suda yapılacak çalışmaların tamamlanmasının ardından sıcak asfalt uygulanacağını belirttiği yerlerden biri olan sahil şeridinde seferber oldu.

 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Ekiplerimiz, toplam uzunluğu 4,3 km olan Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Bulvarı- Soya Caddesi- İbrahim Fırtına Bulvarı’nda (Sahil Yolu) menfez imalatı ile yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışması yapıyor. Çalışmanın tamamlanmasının ardından caddeyi sıcak asfaltla buluşturacağız. Sıcak asfaltla birlikte bölgede kaldırım ve çevre düzenlemesi de yapacak olan ekiplerimiz,  bölgeyi estetik bir görünüme kavuşturacak. Söz verdiğimiz gibi altyapısı tamamlanan noktaları uzun yeni bir çalışma yapmaya gerek kalmayacak şekliyle hazırlayarak hizmete sunuyoruz. Dünya standartlarında yolları hizmete sunuyoruz, vatandaşlarımızdan da hoşgörü ve sabır bekliyoruz. Büyükşehir olarak, 2017 yılı sonuna kadar altyapısı sorunsuz bir şehir inşa ederek üst yapıdaki projelere ağırlık vermeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Yılların sorunlarına yönelik çözüm odaklı bir planlamayla yatırım seferberliğine başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çalışmanın tamamlanmasıyla Atatürk Bulvarı’ndaki trafik yoğunluğunu azaltmayı amaçlıyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön