24 / 04 / 2024

ordu cadde yenileme çalışmaları

ordu cadde yenileme çalışmaları

Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda sıcak asfalt öncesi altyapı çalışmaları sürüyor.

Ordu Saray caddesi yenilendi!

Saray Caddesi’nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. 2 km uzunluğundaki yolun dar, araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen bölgelerinde kamulaştırma yapılarak genişletilmesi sağlandı.

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Ordu'da cadde yayalaştırma çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’ni de yayalaştıracak.

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Ordu Perşembe'de selden zarar gören spor tesisleri yenileniyor!

Ordu Perşembe'de 5-6 Temmuz'da yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören spor tesislerinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Ordu Karapınar Katı Atık Tesisi yenilendi!

Ordu'nun Karapınar Mahallesi’nde bulunan Katı Atık Ayrıştırma ve Gruplama Tesisi, yapılan yenileme çalışmalarının ardından günümüz teknolojisine uygun hale geldi.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Ordu Fatsa'ya yeni altyapı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, yatırım faaliyetleri kapsamında içme suyu ve kanalizasyon altyapı hatlarında sürdürdüğü yenileme, bakım, onarım ve ilave hat yapımı çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdürüyor.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

ordu cadde yenileme çalışmaları Haberi

ordu cadde yenileme çalışmaları


Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Elektrik, su ve doğal gazda yapılacak çalışmanın tamamlanmasının ardından belirlenen güzergâhlarda sıcak asfalt çalışmasına başlanacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, 2017 yılı sonuna kadar yol ve su çalışmasının tamamlanarak üstyapıdaki çalışmalara başlanacağını belirtti.

Ekipler, toplam uzunluğu 4,3 km olan Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Bulvarı- Soya Caddesi- İbrahim Fırtına Bulvarı’nda (Sahil Yolu) menfez imalatı ile yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışması yapıyor.

 
ASFALT ÖNCESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda sıcak asfalt öncesi altyapı çalışmaları sürüyor. Ekipler, Başkan Yılmaz’ın elektrik, doğal gaz ve suda yapılacak çalışmaların tamamlanmasının ardından sıcak asfalt uygulanacağını belirttiği yerlerden biri olan sahil şeridinde seferber oldu.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan...