28 / 03 / 2024

orhan cami restorasyon çalışmaları

orhan cami restorasyon çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Ayasofya Camii'nde restorasyon çalışmalarına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde kapsamlı restorasyon çalışmalarına başlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Esadiye Cami restorasyonla ayağa kaldırılıyor!

Elazığ'da UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki tarihi Harput Mahallesi'nde Artuklu dönemi 800 yıllık Esadiye Cami, 4 senedir süren restorasyon çalışması ile yeniden ayağa kaldırılıyor

Rise Oftek Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rise Oftek Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Orhan, Cem Demir, Mustafa Cömert ve Serdar Orhan ortaklığında kuruldu.

Orhan Gazi Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Adapazarı'nda hayata geçirilen ve doğal afetlerin yol açtığı zararlar nedeniyle zaman içerisinde çeşitli onarımlardan geçirilen Orhan Gazi Camisi restore edildi.

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

Orhan Veli Kanık’ın simit fırını ihaleye çıkıyor!

Türk Edebiyatı'nın değerli isimlerinden Orhan Veli Kanık’ın şiirlerine ilham olan simit fırınının yer aldığı tarihi bina, restorasyon karşılığı ihaleye çıkarılıyor...

Osmaniye'deki Ala Cami restorasyonuna tepki!

Osmaniye'deki Ala Cami için restorasyon çalışmaları başlatılmıştı. Restorasyon süreci tamamlanan cami, eski tarihi dokusunu kaybederek yeni bir görünüme büründü...

Diyarbakır Kocaköy Ulu Cami restore edildi!

Diyarbakır Kocaeköy'de yer alan Ulu Cami'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Ordu Merkez Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami’deki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Kayseri Kocasinan Çandır Cami restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi tarafından Gevhernesibe Mahallesi’nde başlatılan 200 yıllık tarihi Çandır Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

orhan cami restorasyon çalışmaları Haberi

orhan cami restorasyon çalışmaları

Çalışmalarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde bayram hutbesi irad eden ve Cuma namazı için Sakarya’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı Büyükşehir Belediyesi’nde konuk etti. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Demokrasi Meydanı’nda yüzlerce vatandaşın katılımıyla kılınan Cuma namazından sonra belediye ziyaretinde Orhan Camii’nde devam eden restorasyon çalışmaları da görüşüldü. İl Müftüsü Hasan Başiş ile Orhan Camii İmam-Hatibi Alaattin Beşel’in de hazır olduğu ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüşerek restorasyon çalışmalarının son durumuna ilişkin bilgiler de bulundu.

Tarihi Orhan Cami’de çalışmalar hızlanacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile yaptığı görüşmeden sonra Orhan Cami’yi ziyaret ederek...