20 / 04 / 2024

Orion AVM otel

Orion AVM otel

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Orion AVM'de kapasite artışı ve 110 odalı şehir oteli yatırımı yapılacak.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Kanal İstanbul manzaralı araziye yeni imar planı! O bölgede  AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek!

Arnavutköy’de Kanal İstanbul manzaralı 2.7 milyon metrekarelik dev arazinin imar planları şehirlik ilkelerine ve kamu yararına uygun olmaması sebebiyle iptal edildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni planda araziye konut, ticaret ve turizm imarı belirlendi.

Gebze Center AVM'nin değeri belli oldu!

Doğuş GYO Gebze Center AVM, Otel ve ek binalarının toplam değeri 719 milyon 869 bin 794 TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri 849 milyon 446 bin 357 TL olarak açıklandı. 

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

Çekmeköy Taşdelen'deki askeri araziye yapılaşma izni!

İstanbul Çekmeköy'de bulunan yaklaşık 860 bin metrekarelik eski askeri alan yeni konut alanı olarak ilan edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayladığı plan ile  bölgede AVM, otel ve rezidans yapılabilecek. 

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Tuzla'da 168 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Tuzla İçmeler’de yaklaşık 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alan imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni konut alanı ilan edilen askeri alanda; AVM, otel ve konutlar inşa edilecek. 

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Orion AVM otel Haberi

Orion AVM otel

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olan Orion Alışveriş Merkezi'nde kapasite artırımı çalışmaları başladı. Mono Mimarlık İnşaat tarafından 1999 yılında inşa edilen Orion AVM'nin kapasitesi 2 katına çıkarılacak. Proje kapsamında 110 odalı bir şehir oteli ve şehir müzesi de yer alıyor. 45 milyon dolara mal olması planlanan proje 2019 yılında tamamlanacak. 


Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yer alan Orion AVM,45 milyon dolarlık yatırımla üç katı kapasiteyle himet verecek. AVM'nin 26 bin 500 metrekarelik kapasitesi, 85 bin 500 metrekareye çıkacak. Kapasite artırım projesi kapsamında 6 bin 300 metrekarelik alanda, 6 kattan oluşacak 110 odalı şehir oteli de inşa edilecek. 


Trakya'nın değişen yüzüne üst düzey çözüm

Trakya ekonomisine doping etkisi yapan Orion AVM'ye yapılacak ek yatırımla bölge ekonomisini zirveye taşıyacağına inandıklarını belirten  Hulusi Zeren, "Özellikle sanayi yatırım çalışmalarıyla...