18 / 04 / 2024

Orman ada kampanya

Orman ada kampanya

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde doları sabitledi. Projede yüzde 0.80 banka faizi ile doları 1.99 TL'ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı.

Migros’tan Mart 2024 kampanyası! Un, şeker ve salçada dev indirim, tüm çikolatalarda bir alana bir bedava!

Migros’tan Mart 2024 indirimi geldi. Başlatılan kampanya kapsamında un, şeker ve salçada dev indirimler yapılırken tüm çikolatalarda bir alana bir bedava fırsatı başladı...

Tarım Kredi'den yepyeni kampanya! Tek Tek açıklandı! Sucuk, çay, beyaz peynir, tereyağı ve salçada dev indirim!

Tarım Kredi Kooperatifleri bu haftanın indirimli ürünlerini art arda açıkladı. Kampanya kapsamında temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri yer aldı. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tarım Kredi'den çılgın kampanya! İndirimler peş peşe raflara dizildi! Çay, şeker, salçada dip fiyatlar...

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli ürünlerinin kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi'den çılgın kampanya! İndirimler peş peşe raflara dizildi! Çay, şeker, salçada dip fiyatlar...

Mesa Orman kampanya 2018!

Mesa Orman kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Zevk ve prestij sahibi ayrıntılara sahip Mesa Orman  projesinde toplam 219 adet daire bulunuyor.

Ankara Devlet Mezarlığı ve Orman Alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi, 13479 ada 1 nolu parselin "Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)" ve "Orman Alanı" amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Çukurova Balkon’da yeni kampanya başladı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı.

Bakan Eroğlu: Yassıada fotoğrafını görmedim ama sahtedir!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yassıada fotoğraflarıyla ilgili, "Ben görmedim ama sahtedir. Yassıada'da da bizim orman alanımız yok. Çıplak bir kaya" diye yanıtladı.

Veysel Eroğlu'ndan Yassıada açıklaması!

Yassıada'da kesilen ağaçlarla ilgili konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ben kestiklerini falan duymadım ama bir ağaç keserlerse, 20 ağaç dikeriz. Bunun sözünü veriyorum" dedi.

Resim İstanbul Orman'da teslime kadar 2 bin 500 lira peşin ödemeli kampanya!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü şirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere kusursuz bir fırsat sunuyor.

Resim İstanbul Orman'da fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup, İstanbul Kartal'da bulunan Aydos ormanının yanı başına inşaat ettiği Resim İstanbul Orman projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde, 48 ay vade farksız ödeme imkanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor.

İrem Derici, Zekeriyaköy Orman Ada Evleri'ne taşındı!

Son günlerin yükselen yıldızı İrem Derici, şehrin kalabalığından kaçıyor. Şehrin göbeği olan Fulya’da yaşamını sürdüren sanatçı, huzurlu bir ortam için Zekeriyaköy’ü tercih etti.

Resim İstanbul Orman’da bayram kampanyası başladı!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanında inşa ettiği Resim İstanbul Orman’dan ev almak isteyenlere dört farklı ödeme seçeneğinden oluşan bir kampanya başlattı.

Orman ada kampanya Haberi

Orman ada kampanya
Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde doları sabitledi. Projede yüzde 0.80 banka faizi ile doları 1.99 TL'ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı. Hemen teslim imkânı sunulan Ormanada, 220 dönümlük arazi üzerinde, 188 adet beş farklı tip villa, 85 adet 16 farklı tip sıra ev ile 273 konuttan oluşuyor....