29 / 03 / 2024

ormanlı tok inerede inşa edilecek

ormanlı tok inerede inşa edilecek

TOKİ Başkanı M.Ergün Turan'ı makamında ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Ereğli'ye Ormanlı Beldesine toplu konut (TOKİ) müjdesi verdi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Tiny Köy Ormanlı nerede? Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi!

Tiny Köy Ormanlı nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Beykoz’daki 111 bin metrekare ormanlık alan imara açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alanını imara açıyor. Beykoz Çevre Dayanışması, "İstanbul’da kalan son ormanlar buralar" dedi. 

Kuzey Ormanları Savunması'ndan Beykoz'daki ormanlık alanın imara açılmasına tepki!

Kuzey Ormanları Savunması, Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alan imara açılmasına tepki gösterirken, "Binlerce ağacın kesilip yerine villa, AVM ve cami yapılmasında bir kamu yararı göremiyoruz" açıklamasında bulundu.

İBB meclisinin ormanlık alan dediği yer imara mı açılıyor?

İBB, İBB Meclisi tarafından park alanı ilan edilen Dikilitaş’taki ormanlık alanı 175 milyon TL ile yeniden satışa sundu. İBB yönetimi tarafından satılmak istenen bir diğer yerin ise 450 milyon TL bedelle Mecidiyeköy’de vakıf arazisi olduğu belirtildi. 

Ormanlık alanlar artık imara açılamayacak!

Orman Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile doğal afetlere maruz kalan ormanlık alanların statülerinin korunarak bu alanların imara açılamasının ve yapılaşmanın önüne geçilecek.

Muğla Seydikemer'de ormanlık alan imara açılıyor iddiası!

Muğla CHP Milletvekili Mürsel Alban bugün TBMM’ye verdiği soru önergesinde Seydikemer ilçesinde 2 bin hektarlık ormanlık arazide yapılan ağaç kesimlerinin sebebini sordu.

İzmir'de ormanlık alandaki kaçak evler yıkıldı! 

İzmir'in Aliağa ilçesi Çaltılıdere Mahallesi Köstemkoy'deki ormanlık alana yapılan kaçak evler kesinleşen mahkeme kararı ile İzmir Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

ormanlı tok inerede inşa edilecek Haberi

ormanlı tok inerede inşa edilecek


AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Ereğli'ye Ormanlı Beldesine toplu konut (TOKİ) müjdesi verdi.


AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile birlikte TOKİ Başkanı M.Ergün Turan'ı makamında ziyaret eden Çaturoğlu; Ormanlıda yapılması düşünülen Toplu Konut Projesini gündeme getirdi. Talebin tüm yönleriyle masaya yatırıldığı görüşmede, arsanın durumuna göre yaklaşık 100 konut ve yanında sosyal donatılar olacak şekilde proje geliştirilmesi konusunda karar alınırken, taraflar önümüzdeki günlerde Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile TOKİ Proje Dairesi yetkilileriyle bir araya gelme konusunda mutabık kaldıklarını söyledi. 


Yapılan görüşmenin oldukça olumlu geçtiğini belirten Milletvekili Çaturoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Söz konusu projenin netleşmesinin ardından vatandaşlardan ön talepler alınmaya başlanacak. Bu konunun takibini yapacağız ve Ormanlı'ya...