20 / 04 / 2024

ortadoğu Yeni Nesil Eyüp evleri iletişim

ortadoğu Yeni Nesil Eyüp evleri iletişim

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Daqaq ve Mohammed Saidoğlu tarafından kuruldu.

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

Yeni Nesil Eyüp konum!

Yeni Nesil Eyüp konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları yüzde 10 KDV indirimiyle satışta!

Ortadoğu Grup imzasıyla Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te dükkanlar satışa sunuldu. Yüzde 10 KDV indirimiyle dükkanların satıldığı projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır!

Ortadoğu Grup tarafından 8 bin 936 metrekare alanda hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır...

Yeni Nesil Eyüp'te 1 ay sonra eviniz, bu yıl metronuz teslim!

1 ay sonra teslimler başlayacak olan Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp projesinde 120 ay 0,99 vade oranı ödeme yapmak mümkün..

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 15 indirim!

Nisan ayında daire teslimlerinin başlayacağı Yeni Nesip Eyüp projesinde yüzde 15 indirim ve 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

Yeni Nesil Eyüp fiyat!

Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Mart ayında teslim edilecek olan Nesil Eyüp Evleri'nde yüzde 35 peşinat olarak veriliyor.

Ortadoğu'daki gelişmeler emlak sektörünü nasıl etkiler?

2017 yılında yabancı yatırımcıların odağında olan Türk gayrimenkul sektörü, yeni yılda satış rekorları bekliyor. Gayrimenkul sektörü Ortadoğu'daki gelişmelerin etkisinde yeni yıla giriyor.

Yeni Nesil Eyüp ödeme kampanyası!

Yeni Nesil Eyüp ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Yeni Nesil Eyüp projesi dokuz blok olarak Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor...

ortadoğu Yeni Nesil Eyüp evleri iletişim Haberi

ortadoğu Yeni Nesil Eyüp evleri iletişim

Ortadoğu Grup imzası taşıyan Yeni Nesil Eyüp projesi "Ev almaya da metroya da çok yakınsınız" sloganıyla tanıtılıyor. Proje Eyüp Çırçır Mahallesi'nde yükseliyor. 

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede dairelerin alanları 113 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. 

8 bin 936 metrekare arsa alanına sahip olan Yeni Nesip Eyüp projesinde sauna, fitness, kapalı otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor.

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp projesinde yüzde 15 indirim ve 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor. Projede daire teslimler Mart ayında başlayacak. 

Yeni Nesil Eyüp indirimli fiyat listesi 2018!

2+1 daire fiyatları yüzde 15 indirimle 711 bin TL'den  
3+1 daire...