28 / 03 / 2024

Ortak ofisler nerede

Ortak ofisler nerede

İş hayatının dijitalleşmesi ile ofiste geçirilen zamanın azalması klasik ofis anlayışını değiştirdi. Birçok insan yeni nesil çalışma mekanı olan ortak çalışma alanlarına yöneliyor.

Büyük ofisler küçülecek!

Kovid-19 salgını ile birlikte hazır ofislere yönelen talep, bu yıl da sürecek. Büyük ofisler küçülecek, çalışana yakınlaşacak, ortak kullanım uygulamaları çoğalacak.

Dünyada en pahalı ofisler nerede?

Londra ofis fiyatlarında yine açık ara farkla birinci. Londra’yı Paris, Moskova, Stokholm ve Dubai takip ediyor. Peki İstanbul dünya sıralamasında kaçıncı?

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Park Mavera 2 evleri nerede?

Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Park Mavera 2 projesi, 556 konut ve 252 ticari üniteden oluşuyor. Peki, Park Mavera 2 evleri nerede?

BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen 452 konutluk projesinin kurası için son 2 gün. Peki, BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

İzmir Helis Pearl Evleri nerede?

Arazi geliştirme süresi devam eden projede konut, residence ve ofisler yer alıyor. Proje toplam 42 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Peki İzmir Helis Pearl Evleri nerede?

Ferko Line Rezidans nerede?

Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilecek Ferko Line'da otel, dükkan ve ofisler yer alıyor. Proje 20 bin 435 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Ferko Line Rezidans nerede?

Yoo İstanbul nerede?

İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükselen proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje toplam 22 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Projede toplam 120 daire yer alıyor. Peki Yoo İstanbul nerede?

Yooistanbul showsuite nerede?

Yooistanbul showsuite nerede? Yooistanbul projesi Beşiktaş Ortaköy'de Kardelen Mahallesi'nde yer alıyor. Say Yapı'nın Yooistanbul projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor...

Park Mavera 2 Projesi nerede?

Park Mavera 2 Projesi nerede? Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Park Mavera 2 Projesi Başakşehir Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Park Mavera 2.etap seçimlerden sonra satışa sunulacak...

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede konutların yanı sıra ofisler de bulunuyor. Peki Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

Ege Yapı Kağıthane Projesi nerede?

Ege Yapı Kağıthane Projesi 'nde konutların yanı sıra, dükkan ve ofisler de yer alıyor. Proje web sitesi üzerinden ön talep topluyor. Peki Ege Yapı Kağıthane Projesi nerede?

Ortak ofisler nerede Haberi

Ortak ofisler nerede

Teknolojinin hızla iş hayatına girmesi sonucunda klasik ofis anlayışı değişti. Gerek ofiste geçirilen zamanın kısalması gerekse ofis maliyetlerinin yükselmesi, iş inşalarını ortak çalışma alanlarına yöneltti. 

Klasik ofislere oranla yüzde 40 daha az maliyete sahip ortak çalışma alanları, sosyalleşme imkanı ile çalışanların ilgisini çekmeye başladı. 

Geleneksel ofis kiralama yöntemine göre maliyetlerin ve sunduğu çözümlerin çok daha fazla olduğunu söyleyen Servcorp Türkiye Direktörü Damla Özgönül, “Yeni nesil çalışma alanlarına ilgi giderek artıyor. Teknolojinin getirdiği yeniliklerle dijitalleşen iş hayatı ofislerde geçirilen zamanı azattı. Teknolojinin getirdiği yeniliklerle iş hayatının dijitalleşmesi ofiste geçirilen zamanın azalmasına sebep oldu. Hal böyle olunca iş insanları gereksiz yere ödedikleri kira, stopaj, elektrik, su, ısınma gibi çeşitli masraflarla ilgilenmek zorunda kalmıyor. Özellikle yeni nesil girişimciler için ekonomik acıdan büyük kolaylık sağlıyor.”...