28 / 03 / 2024

ortaköy lüks otel yangın

ortaköy lüks otel yangın

Ortaköy'deki Radisson Blu Bosphorus Otel'de çıkan yangın paniğe neden oldu. Otelin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü...

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Ortaköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık dubleks apart otel dairesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi 30 ada, 100 parsel, 7 bin 87,85 metrekarelik dubleks apart otel dairesini 19 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Wyndham bu yıl 8 otel açacak!

Yeniden yapılanarak NewYork Borsası'na açılan Wyndham Hotels, dünyada satın alma fırsatlarına bakarken, Türkiye'de de otel sayısını 2020'de 100'e çıkartacak. Bu yıl 8 yeni otel açılması planlıyor. 

Türkiye genelinde 120 lüks otel açılacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği İkinci Başkanı Hasan Erdem, otel yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 120 yeni otelin bu yıl hizmete gireceğini ifade eden Erdem, otel sayısının 627'ye yükseleceğini belirtti.

Serkoç'tan Bodrum’a Lujo isimli lüks otel!

Anex Tours’un CEO’su Serhat Koçkar’ın şirketi Serkoç, 170 milyon dolar yatırımla Bodrum'da Lujo isimli lüks otel açmaya hazırlanıyor. 

Dışı vagon içi lüks otel!

ABD'nin Montana Eyaleti'ndeki Essex kasabasında bir demiryolu şirketi turistleri otel merkezine çekmeye karar verdi. Şirket, bir vagonunu lüks bir otel odasına çevirdi.

Küba’nın ilk lüks oteli Gran Hotel Manzana açıldı!

Küba’nın başkenti Havana'da ilk lüks otel Gran Hotel Manzana açıldı. Otelde süit 246 oda, 4 barı ve 2 restoran bulunuyor.

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi 4 Nisan'da!

Çorum Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu yapımı ihale ediliyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Beyoğlu'ndaki lüks otel odalarının aylığı bin TL'ye düştü!

Yoğun sezonda aylığı 10 bin lirayı aşan Beyoğlu'ndaki lüks otel odaları, kriz nedeniyle bin liraya kadar düştü. 2017'den umutlu olan sektör, en azından yaza kadar 'Öğrenciye, bekara, çalışana' mantığıyla kısa vadeli çözümlere yöneldi.

ortaköy lüks otel yangın Haberi

ortaköy lüks otel yangın

Ortaköy'deki Radisson Blu Bosphorus Otel'de çıkan yangın paniğe neden oldu. Otelin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dumandan etkilenen müşterilerin battaniyelerle binadan kaçtıkları...