25 / 04 / 2024

Osman Cem

Osman Cem

Modern şehirleşmenin gereği olarak her geçen yıl sayıları artış gösteren konut projelerinde 2017’nin kazananları “farklı fikirler” sunanlar oldu.

Gayrimenkuldeki getiri dövizden yüksek!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, dövizde son bir yıllık getirinin yüzde 35’lerde olmasına karşın gayrimenkulde bu oranın yüzde 11’lerde kaldığını uzun yıllara bakıldığında  gayrimenkuldeki getirinin dövizden yüksek olduğunu söyledi.

Osman Cem Çankaya: Konut üretimi doğal ihtiyaç!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut üretimini ve sektördeki gelişmeleri anlattı. Çankaya, konut üretiminin “doğal ihtiyaç” olduğunu ifade etti.

Çayyolu'nda konut alıcıları kaliteye önem veriyor!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, her ülkenin, her şehrin, hatta her semtin konutta farklı talepleri olduğunu, bunu fark eden ve uygulayabilen sektör temsilcilerinin başarıya ulaşabildiklerini söylüyor...

Depremlerde acılara marka firmalar son verecek!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ve EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, 1999'dan bugüne kadar geçen sürede, inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendiriyor.

​​Konut alıcısı bilinçlendi!

Büyükşehirlerde inşaat projelerin her geçen gün artması firmaların iş hacimleri daha da artıyor. YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Konut alıcısının tercihi ''markalı proje''!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konutta markalı projenin önemini anlattı. Anketlere göre konut alıcısının önceliğinin “markalı proje” olduğu ortaya çıktı.

Konutta en uygun sezona girdik!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, geçen yılı büyük başarılarla kapatan inşaat sektörünün bu yıl da getirilen bir takım avantajlarla güzel bir yıl geçirmesini bekliyor.

Osman Cem Çankaya: Şimdi konut almanın zamanı!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut sektöründe ki hareketliliği değerlendirdi. Çankaya, ''Şu an kampanyaların da etkisiyle konut almak için en uygun zaman'' diye konuştu.

Şubat ayı inşaat sektörüne bereketli geldi!

YP inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Şubat ayının inşaat sektörüne iyi geldiğini söyledi. Çankaya, ''2017'ye hızlı giren sektör 'pik' yaptı'' dedi.

YP İnşaat 20'nci yılını kutluyor!

CerModern’de düzenlenen kutlama, YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya ve Genel Müdür Ceyhun Peker ev sahipliğinde, YP ailesinin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Konut alıcısı kampanya dönemini kaçırmamalı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘konut kredi faizlerini indirin’ çağrısını dinleyen bankalardan birbiri ardına indirim kararları gelmeye başladı. YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, bu hareketlilikte son dönemdeki konut kampanyalarının da büyük rolü olduğunu ifade etti.

Ankara'daki iki dev proje birlikte büyüyor!

YP İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Ankara'da hayata geçirdikleri Nefis Çankaya Evleri ve Koordinat Çayyolu projelerini anlattı.

Konut yatırımcıları farklılık arayışında!

YP İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, tüketicinin beklentilerini iyi analiz eden firmaların sürekli büyüme trendinde olduklarını, dile getirdi.

Osman Cem Haberi

Osman Cem

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cem, Çankaya, bu yıl ülke ekonomisindeki iç ve dış kaynaklı iniş çıkışlar nedeniyle inşaat sektörünün oldukça sıkıntılı süreç geçirdiğini dile getirdi. 

Osman Cem Çankaya, her işte olduğu gibi inşaat sektöründe de sıradanlıktan kurtulan, talebi araştırıp ona göre çözüm sunanların büyüme süreçlerini devam ettirebildiklerini dr sözlerine ekledi. Çankaya sözlerine şöyle devam etti; 

“Artık ev sahibi olmak isteyenler seçtikleri projelerin farklılıklarına önem vermeye başladı. Detaylar her geçen yıl daha da önem kazanıyor. Konutun kayıp alanlarının minimize edilmiş olmasının, projenin lokasyon değerinin, peyzajının ve sosyal donatı alanlarının alıcılara mutlu bir yaşam sunması, hatta, büyük alanlı dairelerin yatak odalarının her birinde kendisine ait banyo ve wc bulunması artık olmazsa olmaz hale geldi. Buna ek olarak yaşamı kolaylaştıracak, farklı fikirler...