26 / 04 / 2024

osmangazi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi

osmangazi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Pendik Yayalar'da 10.7 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve bakım istasyonu alanı!

Pendik Belediyesi tarafından, Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 10 milyon 772 bin 760 TL bedelle 21 Ekim 2014 Salı günü saat 10:30'da ihale ediliyor...

Kocaeli Kandıra'da hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve de hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Kocaeli'de modern bakım merkezi inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Asansör bakımında neler yapılır?

Asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerinin asansörü monte eden veya onun yetkili servisi tarafından yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakımında neler yapılır? İşte asansör bakımında dikkat edilmesi gerekenler..

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan asansör bakımı ve işletmesi yönetmeliği gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

osmangazi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Haberi

osmangazi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi

Osmanlıya başkentlik yapmış olan Bursa şehrinin Osmangazi ilçesi son yılda büyük bir değişim yaşadı. Kapalı otoparklar, okullar, spor tesisleri, kapalı pazar yerleri, bilgi evleri projelerinin yanı sıra Osmangazi'ye Fetih Müzesi  gibi tarihi mirası ayağa kaldıran sayısız eserler inşa edildi. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gelecek dönemde yeni projeler ile ihtiyaca cevap veren, estetiği ve mimarisi ile fark oluşturan eserleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Başkan Dündar, yeni dönemde hazırlayacağı Osmangazi Meydanı, Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi gibi dev bütçeli projeler ile Osmangazi’nin adını tüm dünyaya duyurmaya hazırlanıyor. 

40 bin metrekarelik alana kent meydanı inşa edilecek 

Gelecek dönemde gerçekleştirilecek olan projeler arasında büyük bir kent meydanı var.  Osmangazi'ye yapılacak olan kent meydanı, 40 bin metrekarelik...