25 / 04 / 2024

Osmangazi Gür Bulvarı açılış töreni

Osmangazi Gür Bulvarı açılış töreni

OSMANGAZİ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Gür Caddesini birbirine bağlayan 40 Metrelik Bulvar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açtı.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. 2 bin 700 metrelik yolun 1200 metrelik kısmında alt yapı ve birinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı.

Kayseri Gültepe Bulvarı 45 milyon TL'ye mal olacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Bursa Görükle'ye yeni bulvar!

Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

Turan Güneş Bulvarı'nde 3. etap çalışmaları başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarını gece-gündüz hızla sürdürürken, genişletilen ilk etapta asfalt serimi başladı.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi şehrin doğu-batı aksında önemli bir rol üstlenecek Gültepe Bulvarı'nın temelini attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gültepe Bulvarı'nın 45 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu açıkladı.

Sakarya Serdivan modern görünüme kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Serdivan altyapısıyla, yeni bulvar ve duble yollarıyla modern bir görünüme kavuşuyor, Serdivan’a önemli projeler kazandırdık. İlçemiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

SPDO tasarımı Bulvar İstanbul yoğun ilgi görüyor!

Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) tarafından tasarlanan Bulvar İstanbul projesi doğayla iç içe, kaliteli ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunuyor. Proje inşaatının devam etmesine rağmen oldukça yoğun ilgi görüyor.

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok!

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok. Osmangazi Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel değerlerine uygun kaliteli bir mimari ile fiziksel çevrenin elde edilmesini sağlamak amacıyla estetik kurul oluşturdu.

Trabzon Güven Bulvar Kent projesinde daireler 300 bin TL' den başlıyor!

Yapı Güven imzasıyla yükselen Güven Bulvar Kent projesi Trabzon İl'i Ortahisar İlçe' sindeki Çukurçayır bölgesinde yer alıyor. Trabzon Güven Bulvar Kent projesinde daireler 300 bin TL' den başlıyor.

Osmangazi Gür Bulvarı açılış töreni Haberi

Osmangazi Gür Bulvarı açılış töreni

OSMANGAZİ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Gür Caddesini birbirine bağlayan 40 Metrelik Bulvar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açtı.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yunuseli'deki Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Hamitler deki Gür Caddesi ni birbirine bağlayan 1.7 kilometre uzunluğundaki 40 Metrelik Bulvarın, alt ve üst yapı çalışmalarının birlikte yürütüldüğü, asfaltlama işleminden soma yolun kanalizasyon, su ve doğalgaz gibi altyapı çalışmaları için yeniden kazılmayacağı örnek bir yol olduğunu söyledi. 


10 MİLYONLUK YATIRIM Açılışı yapılan 40 metrelik Bulvar'm Bursa'nın gelişmesine, yenilenmesine, kentsel dönüşümüne büyük katkı sağlayacağını söyleyen Başkan Dündar, "Bursa'nın artan ulaşım sorununun çözümüne çok ciddi bir katkı sağlayacak 40 Metrelik Bulvar için 52 bina yıkıldı. 7 bin 500 metrekare alan kamulaştırılırken, 6 milyon 300 bin TL...