24 / 04 / 2024

osmangazi meydan projeleri

osmangazi meydan projeleri

Osmangazi Belediyesi’nin her mahalleye bir meydan kazandırmak için başlattığı çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Dağakça Mahallesi’nde hizmet binasının inşaatı tamamlanırken, meydan çalışmalarında da sona gelindi.

Yeşilova Meydanı için 10 bina kamulaştırılarak yıkıldı!

Sosyal yaşam alanlarının bulunmadığı mahallelere meydanlar inşa eden Osmangazi Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’ne nefes aldıracak meydan için çalışmalara başladı, bölgede meydan için 10 bina kamulaştırılarak yıkıldı

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Osmangazi Meydanı'nda son durum ne?

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Meydanı Projesi’nin şantiyesini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Osmangazi Meydanı'nın inşaatında son durum ne?

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Meydanı için hafriyat çalışmalarına devam ediyor.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Bursa'ya Osmangazi Meydanı inşa edilecek!

Görev süresinde 10 yılı geride bırakan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni döneme de sadece ilçeye değil. Bursa’ya vizyon kazandıracak projelerle başladı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

osmangazi meydan projeleri Haberi

osmangazi meydan projeleri

Osmgangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçeye inşa ettiği meydanlar ile mahallelere nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, Uludağ’ın eteklerindeki Dağakça Mahallesi’ne modern bir meydan ve hizmet binası inşa etti. Proje kapsamında Dağakça Mahallesi’ne muhtarlık binası ve hizmet binası olmak üzere iki adet bina inşa edildi. Hizmet binasının zemin katında depo, düğün ve toplantıların yapılabileceği çok amaçlı salon ile mutfak bulunuyor. Birinci katta, köye gelen misafirlerin ağırlandığı, içerisinde mutfak ve banyonun yer aldığı misafirhane ve lokal bulunacak. Ayrıca 730 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dağakça Meydanı’nda ise vatandaşların oturacağı banklar ve çiçekliklerin yanı sıra vatandaşların yağmur ve güneşten etkilenmeden oturabilecekleri 75 metrekarelik çardak bulunacak.

Toplam bin metrekare alanda inşa edilen Dağakça Meydanı ve Hizmet Binası Projesi kapsamında hizmet binası inşaatı tamamlanırken, meydanın...