29 / 03 / 2024

osmangazi millet bahçesi 2021

osmangazi millet bahçesi 2021

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Osmangazi Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

Osmangazi Millet Bahçesi 27 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi Soğanlı Millet Bahçesi projesini 27 Temmuz 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Osmangazi Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 6 millet bahçesi için ihale! 

TOKİ, 24 Mart'ta Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi, 25 Mart'ta Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi, 26 Mart'ta Bursa Osmangazi Gökdere Millet Bahçesi'nin ihalelerini gerçekleştirecek. 

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Soğanlı Millet Bahçesi Türkiye'nin en özgün millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Osmangazi Belediyesince hayata geçirilen Millet Bahçesi Projesi’nin uygulama alanında incelemelerde bulundu...

Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

osmangazi millet bahçesi 2021 Haberi

osmangazi millet bahçesi 2021

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/83367 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Bursa İli, Osmangazi İlçesi,...