20 / 04 / 2024

Osmangazi soğanlı

Osmangazi soğanlı

Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan "Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında hafriyat ve zemin güçlendirme çalışmalarına başlandı.

Soğanlı örnek proje olacak!

Yılın ilk meclis toplantısına başkanlık yapan Mustafa Dündar, " Kentsel dönüşümün mihenk taşı olacak olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projemizle ilgili bakanlıktan gerekli onaylar alındı " dedi.

Osmangazi Soğanlı'ya ilk kazma 2 ay sonra vuruluyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar "2 ay sonra Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilk kazmayı vuruyoruz" dedi. Osmangazi Belediyesi, Soğanlıya yapılacak kentsel dönüşüm projesine 2 ay sonra ilk kazmayı vuruyor.

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'a Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi’nin inşa çalışmalarına hızla devam ettiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyümeye devam ediyor..

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde 5. etap heyecanı!

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam 42 hektar alanda 4 etap olarak hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni heyecan yaşanıyor.

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinde 1. etapta hayat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında alt yapı, çevre düzenlemesi, park ve yol çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi, kentin vizyonunu değiştirmek adına yeniliklere devam ediyor. Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi.

Soğanlı, Bursa'nın en değerlisi olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölgede yapılan kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi. Dündar, ''Soğanlı, Bursa'nın en değerlisi olacak'' dedi.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

Osmangazi soğanlı Haberi

Osmangazi soğanlı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, projenin birinci etap birinci kısım ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalanarak yer teslimi gerçekleştirildi. Daha sonra ilk kazma vuruldu.



Projenin 15 bin 95 metrekarelik bölümünü oluşturan kısmın zemini, 15 metre derinliğe beton enjekte edilerek güçlendiriliyor. Zemin güçlendirme çalışmalarının ardından temel kazılarak konut ve ticari alanların inşaatına başlanacak.



Çelebi Mehmet Bulvarı ile 1. Nilüfer Caddesi arasında kalan bölgeye 223 konut ve 2 bin 512 metrekarelik ticari alan inşa edilecek. Zemin+5 kat yüksekliğindeki binalarda 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere birbirinden lüks daireler yer alacak. Binaların alt katları kapalı otopark olarak inşa edilecek. LPG'li araçlar için de ayrıca açık otoparklar bulunacak.



Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 42 hektarlık alanı kapsayan projenin 15 bin 95 metrekarelik bölümünü oluşturan kısımda yürütülen çalışmaları...