24 / 04 / 2024

Osmaniye Kadirli Merkez Hamidiye Cami

Osmaniye Kadirli Merkez Hamidiye Cami

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit Han tarafından yaptırılan Kadirli Merkez Hamidiye Camii restore edilecek. Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Merkez Hamidiye Camii’nin plan ve projesinin 2017 yatırım programına alınacağını söyledi.

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

O ilde Haziye ait 17 adet arsa satılacak! 14 tarla kiralanacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Osmaniye ili, Merkez ilçesinde Haziye ait 17 adet arsa satılacak. 14 tarla kiralanacak! İşte ayrıntılar...

Osmaniye Kadirli için acele kamulaştırma kararı!

Osmaniye ili Kadirli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Osmaniye Kadirli için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa 604 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye 604 yeni konut müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 28 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye lojman müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Osmaniye'de yeni jandarma binasının temeli atıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde inşa edilecek Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası için çalışmalar başladı. 

Osmaniye'deki beton santralinin çevresel etkileri mecliste!

Osmaniye ili Merkez Karaçay Mahallesi'nde bulunan beton santralinin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmaniye için acele kamulaştırma kararı!

Osmaniye ili Kadirli ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Osmaniye Kadirli Merkez Hamidiye Cami Haberi

Osmaniye Kadirli Merkez Hamidiye Cami

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’ın girişimleriyle Merkez Hamidiye Camii tarihi dokuya uygun şekilde genişletilip hizmete açılacak.


Vakıflar Bölge Müdürü Recep Kafes ile birlikte camide incelemelerde bulunan Meclis Divan Katip Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Merkez Hamidiye Camii’nin plan ve projesinin 2017 yatırım programına alınacağını söyledi. Cami etrafındaki vakıf mülklerinin Kadirli Belediyesi tarafından istimlak edileceği ve Kadirli’ye yakışır tarihi dokuya uygun modern bir cami kompleksinin yapılacağını söyleyen Durmuşoğlu, “Bu konuda halkımızdan yoğun bir talep vardı. Vakıflar bölge müdürümüzde bizi kırmadı yerinde inceleme yaptı. 1908 yılında 2. Abdulhamit tarafından yaptırılan Merkez Hamidiye Camii’nin projesini 2017 yatırım programına alacağız. Tarihi doku bu şekilde kalacak ancak caminin çevresinde genişletme...