26 / 04 / 2024

osmanlı mimarisi ile yapılan Yozgat Yeni Damat Hocazade Camii

osmanlı mimarisi ile yapılan Yozgat Yeni Damat Hocazade Camii

Yozgat Yeni Damat Hocazade Camii hizmete açıldı. Öğle namazında düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, imamlar ve cemaat katıldı...

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Maçka'daki kat sayısı yükseltilen yurt binası inşaatına mimarlardan tepki!

İstanbul’un tarihi dokusu ve eski tarz mimarisi ile dikkat çeken semti Maçka’da yapılan Kredi Yurtlar Kurumu tarafından inşa edilen binanın son hali görenlerin, çevre sakinlerinin ve mimarların tepkisini çekti.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Kendo Kemer Evleri Sitesi'ne SOTCA'dan ödül!

Göktürk’te yer alan Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut ödülünü kazandı...

İzmit'teki 8 katlı bina mimarisi ile hayret ettiriyor!

Kocaeli İzmit'te, 8 katlı bina ilginç mimarisi ile dikkat çekiyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla yapılan bina, korkuya sebep oluyor.

Van Şifahane Camisi'nin temeli atıldı!

Van Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampüsünde Selçuklu mimarisi ile inşa edilecej ve 3 bin 500 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin temeli atıldı...

Odunpazarı Modern Müze kapılarını açıyor!

Osmanlı ve geleneksel Japon mimarisi ile Odunpazarı sivil mimarisi öğelerinden esinlenerek tasarlanan müze yarın gerçekleştirilecek törenle açılacak...

Konya'daki iki katlı ters villaya yoğun ilgi!

Konya'da prefabrik imalatçısı tarafından inşa edilen iki katlı ters villa, farklı mimarisi ile Konya Tarım Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Gümüşova'daki TOKİ konutları yerel mimarisi ile dikkat çekiyor!

Düzce Gümüşova'da mahalle konsepti içinde tamamı alt gelirli vatandaşlar için üretilen konutlar az katlı tasarım planı ve yerel mimari unsurlarıyla dikkat çekiyor...

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Atakule AVM mağaza bilgisi 2018!

Atakule AVM mağaza bilgisi haberimizde yer alıyor. Çağdaş mimarisi ile fark yaratan Atakule yenilenmesinin ardından açıldı.

İstanbul Havalimanı mimarisi ile büyülüyor!

Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız 29 Ekim 2018 tarihi, İstanbul'da ilk etabı açılan mega havalimanı ile bir başka anlam kazandı. Dev açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Panorama Park Antalya'da peşinde yüzde 22 indirim! Yeni proje!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilecek Panorama Park projesi tek bloklu mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 3+1'lerde 461 bin 798 TL'den başlıyor. 

osmanlı mimarisi ile yapılan Yozgat Yeni Damat Hocazade Camii Haberi

osmanlı mimarisi ile yapılan Yozgat Yeni Damat Hocazade Camii


Yozgat Yeni Damat Hocazade Camii hizmete açıldı.


Öğle namazında düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, imamlar ve cemaat katıldı. Yeni Damat Hocazade Camii Yaptırma Derneği Başkanı Turan Kargı, Osmanlı mimarisinde yapılan ve bin 500 kişilik caminin 1,5 Milyon liraya mal edildiğini söyledi. Kargı, “İki yılda tamamlanan caminin yapımı tamamen hayır sever vatandaşlar ve cemaatimizin katkılarıyla yapılmıştır. Camimizin yapılmasına katkı sağlayan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Cami okunan Kuranı Kerim ve kurban kesiminden sonra hizmete açıldı.


Maraş...