25 / 04 / 2024

otel gibi yat

otel gibi yat

İtalyan tasarımcı Michele Puzzolante 20 metre uzunluğunda, güneş enerjisi ile çalışan ve lüks bir tatil köyü gibi olan bir yat tasarlayarak 360 derece açıyla denizin altını görme imkanı veriyor

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Ev, tarla ve araba alanların kar tartışmasına son nokta: Satış yoksa fiyat yok, kar yok!

Elinde birikmiş parası olan yatırımcılar tercihini ev, tarla ve araba gibi yatırım araçlarından yana kullanırken, ne kadar kar ettiklerini de hesaplamadan geçemiyor. Yatırımcıların yatırımları için biçtikleri değerler ise gerçekten doğru mu? tartışılıyor.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakit TL bulunan ve kısa vadede hem parasını koruyup hem de bir kazanç elde etmek isteyenler için mevduat hesapları kapı aralıyor.  Altın ve dolar gibi yatırım araçlarının yanında mevduat hesapları da yatırımcılara oldukça cazip gelir fırsatı yaratıyor. Peki, hangi banka, ne kadar?

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Yatırımcılar yatırım yaparken altın, dolar euro gibi yatırım araçlarını tercih ederken, uzmanlar bu sene asıl kazandıracak yatırım aracını açıkladı.  Bu sene en çok buna yatırım yapan kanazak! Şimden hazır olun, geliyor. 

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

İslam Memiş'ten 1 Haziran tahmini! Hem altın hem de dolar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1 Haziran için bir uyarıda bulundu. Memiş, büyük bir tufanın gelmekte olduğunu ve dolar, altın ve borsa gibi yatırım araçlarında işlem yapanları dikkatli olmaları konusunda uyardı. İşte tüm detaylar...

Devlet, bu şartı taşıyanlara 2.684 lira maaş bağlıyor! Başvuru şartları neler?

Devletin ihtiyacı olan vatandaşlara yaptığı destek ödemelerinden biri olan 2 bin 684 TL’lik ödeme, maaş gibi yatırılıyor. Şartı yerine getiren belli yaşın üzerindeki herkesin yararlanabildiği destek ödemesine başvurmak çok kolay. Peki başvuru şartları neler?

Dolar mı, euro mu, borsa ya da altın mı? Aralıkta en fazla hangisi kazandırdı hangisi kaybettirdi?

Aralık ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçtiğimiz yılın aralık ayında yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu açıkladı. Peki buna göre altın, döviz ya da borsa gibi yatırım araçları içinde aralıkta en fazla hangisi kazan

Salgından sonra kendimizi sokağa atıp, 150 milyar TL harcadık!

Türk halkı salgın nedeniyle evde kapalı kaldığı yaklaşık iki yılın ardından kendini sokağa atarak adeta para saçtı. Bu dönemde restoran ve otel gibi ev dışı tüketim sektöründeki işletmelerde harcanan para dudak uçuklattı.

İl Özel İdare o ilde 6 katlı otel satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ardahan İl Özel İdaresi, Ardahan Merkez'de yer alan altı katlı otel için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00'te yapılacak.

otel gibi yat Haberi

otel gibi yat



İtalyan tasarımcı Michele Puzzolante, yüzen küçük bir tatil köyüne benzeyen yat geliştirdi. Lüks otel, lüks denizaltı gibi tasarlanan, “Solar Floating Resort” isimli yat, sadece güneş enerjisiyle çalışıyor. Güneşten elektrik elde eden fotovoltaik panellerin olduğu yatın merpenle inilen alt kısmında denizin altını gözlemleme imkanı veren, altı küçük koltuğun sığdığı cam bir bölüm var.


Doyumsuz tablo


Burada deniz canlıları, köpekbalıkları, yunuslar, egzotik balıklar 360 derece açıyla görülebilecek, fotoğrafları çekilebilecek. Denizaltı bölümünün camı herhangi bir tehlikede kırılmayacak kadar kalın ve güvenilir. Tasarımcının sitesinde, “Dünya çapında 30 bin denize sıfır ve ada otelleri var. Bu yüzden SFL’nin gerçeğe dönüşmesi için iyi fırsatlar var. SFL, otellerin standartlarını artıracak” deniliyor.


Jakuzi bile var


Uzunluğu: 20 metre. Kapasitesi: 6 kişi. Odalar: 2 tek kişilik, iki çift kişilik yatak odası, büyük...