19 / 04 / 2024

oteller satılacak mı

oteller satılacak mı

Turizm sektöründe alarm sinyalleri verildi. 2022'de yeni bir finansman modeli ortaya koyulmazsa, otel ve işletmelerin havlu atacağı belirtiliyor.

Turistik oteller yabancıların eline geçebilir!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Bir iki yıl kazanç kötü olabilir. Ama otel orada duruyor. Eğer siz turizmcileri desteklemezsiniz, maalesef bu oteller üç otuz paralara, çok düşük paralara kendi yatırımcısının dışındakilerin ellerine geçebilir" dedi.

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O inşaat devi resmen battı! Arsası rekor fiyatla icradan satılacak!

Maketten satışını yaptığı 1.500 konutu hak sahiplerine teslim edemeyen Erzurum merkezli Karadayı İnşaat’ın mülkleri teker teker icradan satışa konuldu. Şirketin Erzurum’un Palandöken ilçesindeki bir arsası 317 milyona icradan satılacak.

Daire sahibi olmak isteyenlere müjde! Rize’de bir daire satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesinde yer alan bir adet daire satılacak. Satışa ilişkin tüm bilgiler kesinleşirken, ihalenin 4 Aralık’ta düzenleneceği açıklandı.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

O ilde bir iş yeri satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesine bağlı bir iş yeri satılığa çıkarıldı. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için 30 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Amasya’da iki arsa ve iki iş yeri satılacak!

Amasya ili, Suluova ilçesinde 4 adet taşınmaz satılacak. Taşınmazlara yönelik tüm bilgiler ve ihale tarihi belli oldu.

ŞOK 18 Kasım 2023 aktüel ürünler kataloğu: Slazanger Polar 219 TL, Mama Sandalyesi 349 TL'ye satılacak!

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta Slazanger Polar 219 TL, Mama Sandalyesi 349 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

BİM'de bebek bezi 195 TL'ye, 8 kg toz deterjan 195 TL'ye, peçete 29 TL'ye satılacak! BİM 21 Kasım 2023 aktüel kataloğu

BİM'in 21 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de bebek bezi 195 TL'ye, 8 kg toz deterjan 195 TL'ye, peçete 29 TL'ye satılacak.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

ŞOK Market'te bebek beşiği 1849 TL'ye, Sinbo elektrikli süpürge 1499 TL'ye satılacak! ŞOK 11 Kasım kataloğu...

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler satılacak? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

oteller satılacak mı Haberi

oteller satılacak mı

Bu sezon salgının yaralarını sarmaya çalışırken, yeni varyantlarla kapanan sınırlar ve orman yangınları ile kısa bir yaz sezonu gören turizm sektöründe, borçlar artıyor. Yeni bir finansman modeli ortaya koyulmazsa, otel ve işletmelerin havlu atacağı belirtiliyor.

Sözcü Gazetesi'nden Sayime Başçı'nın haberine göre; sektörde birçok işletmenin ve otelin nakit sıkıntısı çektiği vurgulanırken, otel, restoran ve bütün turizm sektörü oyuncularını kapsayan takipteki kredi borçlarında ise son iki ayda 1.4 milyar Türk Lirası tutarında yükseliş olduğu belirtildi. 

FİNANSMAN MODELİ

Ağustos'ta 6.6 milyar Türk Lirası olan takipteki kredi tutarı, Eylül'de 7.6 milyar Türk Lirası'na yükselirken, Ekim'de ise bu miktar 8 milyar TL'yi geçti. Yalnızca otellerin takipteki kredi oranı Ekim ayı verilerine göre 5.7 milyar Türk Lirası olarak belirlendi. Toplam kredi miktarı da artarken sektörün borçları...