25 / 04 / 2024

oto kuaförleri

oto kuaförleri

Sıfır ve 2. el oto galerilerinin yanında oto aksesuar dükkanları, oto kuaförleri, bankalar, trafik müşavirlikleri, sigorta acenteleri ve kafe restoran gibi hizmetler yer alıyor...

Maltepe’de 4 yılda 2 bin 499 işyerine ruhsat verildi!

Maltepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından 2014 yılından bugüne aralarında bayan kuaförleri, erkek berberleri, yeme-içme yerleri de olmak üzere 2 bin 499 işletmeye ruhsat verildi..

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatları!

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Pendik Oto World Asya projesinde bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförleri yer alıyor...

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları!

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan projede bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförler bulunuyor...

6. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, 18 Kasım’da Samsun Oto Show Fuarı ile açılacak!

Düzenlenecek ilk fuar, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği ve SOYS Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği’nin değerli işbirliğiyle 18-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Samsun Oto Show Fuarı olacak.

6. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, 18 Kasım’da Samsun Oto Show Fuarı ile açılıyor!

Düzenlenecek ilk fuar, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği ve SOYS Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği’nin değerli işbirliğiyle 18-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Samsun Oto Show Fuarı olacak.

Oto World Asya Pendik ödeme koşulları!

Oto World Asya Pendik ödeme koşulları nı haberimizde bulabilirsiniz. Oto World Asya Pendik'te; sigorta acenteleri, oto kuaförleri, bankalar, trafik müşavirleri, oto aksesuar dükkanları yer alacak.

Pendik Oto World Asya ne zaman teslim?

Pendik Oto World Asya ne zaman teslim sorusuna Aralık 2014 yanıtını verebiliriz. 170 milyon lira yatırım bedeli ile inşa edilen Oto World Asya 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.

Oto World Asya Pendik ödeme planı!

Oto World Asya Pendik ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 365 adet galeriden oluşan Has şirketler Grubu Oto World Asya 'nın satış süreci devam ediyor.

Oto World Asya Pendik satış ofisi!

Has şirketler Grubu projesi 170 milyon yatırım bedeliyle İstanbul Anadolu yakasında Pendik ' te hayata geçirilen Oto World Asya Pendik satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz...

Kurtköy Oto World Asya adres bilgileri!

Has Şirketler Grubu tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kurtköy Oto World Asya adres bilgileri ne göre proje Pendik Tem Bağlantı Yolu üzerinde yer alıyor.

Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi açıldı!

Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi, Hüseyin Bozkurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Büyükada, Maden Mahallesi, Malülgazi Caddesi'nde kuruldu.

Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya satış ofisi telefon numarası 0 216 392 22 22 olarak belirlendi. 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerine yükselen Oto World Asya projesinde satışlar devam ediyor.

Oto World Asya Pendik teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik' te 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Oto World Asya Pendik teslim tarihi bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.

oto kuaförleri Haberi

oto kuaförleri


“Tematik” AVM’lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lerine de ilgi artıyor. Dünyada örneklerine rastlanmayan Oto AVM’ler, İstanbul’da bir bir kuruluyor. Yatırımcılar, galericiler ve araç sahiplerinin sabırsızlıkla beklediği proje olan Oto World Asya, Anadolu Yakası’nın “İlk ve Tek” Oto AVM’si olma özelliğiyle Pendik’te hızla yükseliyor.


Son dönemlerin alışveriş anlayışı belli bir tema üzerinde uzmanlaşmış AVM’ler. Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler gibi yakın çevremizde benzerlerine rastlanmayan Oto AVM’ler İstanbul’un prestij kaynağı olacak. Özellikle Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığıyla dikkat çeken Oto World Asya, bu coğrafyalardan da günübirlik dahi ziyaretler bekliyor. Binlerce aracı tek bir adreste sunarak zaman tasarrufu sağlayacak olan Oto World, aldığı olumlu dönüşlerle çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye’ye sağlayacağı ekonomik katkılara da çok güvenen proje ortakları Ali Gedik ve...