18 / 04 / 2024

otogar projeleri 2015

otogar projeleri 2015

Konsept tasarımı TeamFores Mimarlık ile Vittorio Grassi é Partners tarafından geliştirilen ve ‘köklü bir kent dokusu içerisinde geleceği yansıtan mimari’ anlayışıyla tasarlanan otogar yapıları Muğla ve ilçelerinde yükselmeye hazırlanıyor…

Eski Mersin Otogarı'na bilim ve gençlik merkezi geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eski otogarı 2015 yılının Mart ayında yıkmıştı. Belediye, eski otogarın arazisi üzerine Bilim ve Gençlik Merkezi inşa edeceğini ilan etti.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Avrasya GYO Çarşamba Otogarı 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Çarşamba Otogarı Değerleme Raporu Revizesi ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte ilgili değerleme raporu.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Malatya eski otogar alanı 29.6 milyon TL'ye satıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde olan eski otogar alanı, 10 Aralık 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen ihale ile satıldı, ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda gerçekleşti

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Malatya eski otogar alanı ihaleyle satılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı. Muhammen bedeli 27 milyon TL olan eski otogar alanının ihalesi 19 Kasım 2015 Perşembe günü gherçekleşecek

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

AB Grup Holding'in projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

otogar projeleri 2015 Haberi

otogar projeleri 2015

Bugüne kadar tüm projelerinde sadelik ve minimal estetik gibi yaklaşımları benimseyen TeamFores Mimarlık ile Milano merkezli mimarlık stüdyosu Vittorio Grassi é Partners tarafından Muğla ve ilçelerinde uygulanmak üzere Muğla Büyükşehir Belediyesi için geliştirilen otogar projeleri, yenilikçi, doğaya saygılı ve esnek çözümler sunuyor. Daha önce de Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde projeler geliştiren TeamFores Mimarlık, kentte ve çevresinde artık ihtiyaca cevap veremeyen ve trafik düzenini aksatan otogarların yerine modüler bir yapıya sahip olan, ekonomik ve hızlı inşa edilebilir olmasıyla da kısa zamanda hayata geçirilebilecek çağdaş projeler üretiyor.


Doğa ile iç içe yaklaşım…


Otogarların hala dünyada karbondioksit emisyonunun en yoğun olduğu, dinamik, yorgun ve karmaşık yerler olması gerçeğinden yola çıkan TeamFores Mimarlık ve Vittorio Grassi é Partners, Muğla gibi yeşil bir kente yakışacak ve...