26 / 04 / 2024

otomobil aplikasyon

otomobil aplikasyon

Kaspersky uzmanları, bağlantılı araçları kontrol etmek için tasarlanmış 69 popüler üçüncü taraf mobil uygulamasını analiz etti ve sürücülerin bunları kullanırken karşılaşabilecekleri tehditleri tanımladı.

Birinci sınıf SUV otomobil markası Audi Q7! Audi Q7 fiyatı kaç TL? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Görenleri kendisine büyüleyen Audi Q7 birinci sınıf SUV otomobil markası. Peki Audi Q7 kaç TL? Audi Q7 fiyatı kaç lira? İşte Audi Q7 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Böyle bir SUV otomobil görmediniz! Görenler hayran kalıyor! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? 5 Ağustos 2022 fiyatı

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleri ile görenleri kendisine hayran bırakan CUPRA Formentor modeli tam aradığınız otomobil. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 5 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Yerli otomobil TOGG’dan yeni gelişme! Bu kadarı da beklenilmiyordu!

Yerli otomobil TOGG yeni bir müjdeyi paylaştı. İşte herkesi heyecanlandıran yeni TOGG gelişmeleri!

Otomobil almayı düşünenler buraya! Volkswagen Golf fiyatları ne kadar oldu? İşte 4 Ağustos fiyat listesi

Dünya devi olan Volkswagen Golf fiyatları artan otomobil fiyatları ile birlikte fiyatı en çok merak edilen serilerden. Türkiye'de en çok satan otomobillerden olan Golf fiyatları ne kadar oldu? Volkswagen Golf ağustos fiyatı kaç lira? İşte 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Otomobil satışlarında beklenmedik gelişme! Kimse bunu beklemiyordu! İşte detaylar!

Otomobil satışlarında beklenmedik gelişme yaşanıyor. Uzun bir süredir beklenen haberler gelmeye başladı. İşte detaylar!

Otomobil fiyatları uçmuşken iki otomobil devi de Türkiye'de üretime ara verdi!

Otomobil fiyatlarındaki yükselişin önü alınamazken iki otomobil fabrikasında da Türkiye'deki üretimlerine ara verdiklerine dair duyuru geldi.

Fayam Gayrimenkul Otomobil Gıda Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Fayam Gayrimenkul Otomobil Gıda Ve Tekstil Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Yasin Bakırcı tarafından kuruldu.

Araba sahibi olmak isteyenlere kötü haber! Dolar ve euronun eşitlenmesi otomobil sektörünü vurdu

Dünyada dolar ve Euro kurunun eşitlenmesinin yankıları devam ederken, otomobil sektörü için olumsuz haber, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu’dan geldi. İşte detaylar…

Volkswagen Golf fiyatları ne kadar oldu? Otomobil efsanesi Golf'e zam geldi mi? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bir otomobil efsanesi olan Volkswagen Golf fiyatları merak ediliyor. Türkiye'de en çok satan otomobillerden olan Golf, yeni logosuyla dikkat çekiyor. Peki Golf fiyatları ne kadar oldu? Volkswagen Golf Temmuz fiyatı kaç lira? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Temmuz ayı araba kampanyaları! 400 bin TL altında otomobil var mı?

Temmuz ayı araba kampanyaları, otomobil almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Temmuz ayı araba kampanyaları!

Otomobil piyasasında bir efsanenin sonu geldi! Dizel araba satışları düşüyor elektrikli oto satışları artıyor

Kısa bir süre öncesine kadar piyasada en çok rağbet gören otomobil tipi olarak bilinen dizel motorlu araçlar mazotun 30 liraya kadar yükselmesi ve elektrikli otomobil üretminin hız kazanması nedeniyle düşüşe geçti. Dizel motorlu araçlar yakın bir tarihte üretimden tamamen kaldırılacak.

Yerli üretim otomobil satışları yabancı markaları geçti! İşte zirvedeki ilk 3 marka

Otomobil piyasasında en çok satılan otomobiller belli oldu. Pazarda satılan yerli otomobiller ithal araç satışlarını geçti. İlk üç sırada yer alan yerli markaların ne kadar otomobil sattığı da açıklandı. İşte detaylar...

Benzin dizel ve elektrikli araçlar cep yakacak! Otomobil fiyatlarına büyük zam

Otomobil piyasasını 2020 yılından beri etkileyen paraç ve çip krizi sonrası küresel ekonomide yaşanan dalgalanmalar maliyetleri uçurdu. Benzin dizel ve elektrikli araç fiyatlarına büyük zam geliyor. İşte ayrıntılar...

otomobil aplikasyon Haberi

otomobil aplikasyon

Kaspersky'den "üçüncü parti otomotiv aplikasyonları önemli gizlilik riskleri taşıyor" tespiti yapıldı. 

 Kaspersky Ulaşım Güvenliği Başkanı Sergey Zorin, "Arabayı uzaktan kontrol etmek için üçüncü parti bir uygulama indirirken, kullanıcılar olası tehditlerin farkında olmalı" dedi.

Şirket açıklamasına göre, bağlantılı araç aplikasyonları, sürücülerin hayatlarını kolaylaştırmak için çok çeşitli işlevler sunuyor.

Örneğin kullanıcıların kapıları kilitlemesine ve açmasına, klima kontrolünü ayarlamasına, motoru çalıştırıp durdurmasına, kısaca araçlarını uzaktan kontrol etmelerine olanak tanıyor. Çoğu otomobil üreticisinin otomobilleri için kendi uygulamaları olsa da üçüncü parti aplikasyon mobil geliştiricileri tarafından tasarlananlar, araç üreticisi tarafından henüz tanıtılmamış benzersiz özellikler de sunabilecekleri için kullanıcılar arasında oldukça popüler.

Kaspersky tarafından analiz edilen üçüncü parti aplikasyonlar, bu tarz uygulamalar tarafından kontrol edilen büyük araç markalarını kapsıyor. Kaspersky araştırmacıları, bu uygulamaların kullanımının tümüyle güvenli olmadığına dikkati çekiyor.

Kaspersky uzmanları, bağlantılı...