26 / 04 / 2024

Otoport etkinlikleri

Otoport etkinlikleri

Etkinliğe birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılırken turbocharcer otomobil gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Modifiyeli araç sevdalıları TuningFest 2015 kapsamında 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de buluşuyor

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

TuningFest 2015 Otoport AVM’de bugün gerçekleşti!

TuningFest 2015’in ilk buluşması Otoport AVM’de bugün gerçekleşti. Etkinlik, İstanbul’un dört bir yanından gelen modifiye araç sevdalılarını bir araya getirdi. Festivale 150 araç katıldı.

TuningFest 2015, 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de!

Modifiyeli araç sevdalıları TuningFest 2015 kapsamında 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de buluşuyor. Etkinliğe birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılırken turbocharcer otomobil gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor

Modifiye araçlar Otoport’ta bir araya geliyor!

Etkinliğe birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılırken turbocharcer otomobil gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Modifiyeli araç sevdalıları TuningFest 2015 kapsamında 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de buluşuyor

Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı!

Beyşehir Gölü sularını Konya Ovası'na BSA kanalı aracılığıyla aktararak bölgeye ve tarım alanlarına bir asırdır hayat veren tarihi Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı.

Otoport etkinlikleri Haberi

Otoport etkinlikleri

Modifiyeli araç sevdalıları TuningFest 2015 kapsamında 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de buluşuyor.  Etkinliğe birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılırken turbocharcer otomobil gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Drift pilotu Volkan Arısoy ve Metin Özenir’in gösterilerinin yanı sıra DJ Volkan Gündüz ve Ferat Albayrak’ın canlı performansları da etkinliğe katılan Otoport ziyaretçilerine unutulmaz dakikalar yaşatacak



Modifiye araç tutkunları TuningFest 2015 kapsamında Türkiye’nin ilk otomobil alışveriş merkezi olan Otoport AVM’de bir araya geliyor. 11 Ocak Pazar günü 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan büyük buluşmaya birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılıyor. Ayrıca turbocharcer otomobil gösterileri, drift pilotu Volkan Arısoy ve Metin Özenir’in drift gösterilerilerinin yanı sıra DJ Volkan Gündüz ve Ferat Albayrak’ın canlı performansları da etkinliğe gelenleri bekliyor. 

Dans gösterisi de...