19 / 04 / 2024

Otoport Haramidere Beylikdüzü

Otoport Haramidere Beylikdüzü

Otoport Haramidere iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Haramidere'de yer alan proje kapsamında Otoport satılık oto galerilerinin alanları 84 metrekareden başlangıç gösteriyor ve yükseliyor

BabyMalI, Haramidere’de 10 bin metrekarelik mağaza açıyor!

Özelcan Group, BabyMalI mağazası için İstanbul Haramidere'de 10 bin metrekarelik bir yer kiralanmış, şu sıralar açılış için son hazırlıklar yapılıyormuş…

Carrefour Haramidere şubesi yerine rezidans geliyor!

İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor. Haramidere'deki Carrefour'un yıkılması planlanıyor. Ardından bölgede yeni bir rezidans inşa edilecek. 

Hasırcılar'ın Haramidere'deki cami inşaatına izin çıkmadı mı?

AKP ile Fethullah Gülen cemaati arasındaki çekişme, cami inşaatlarını da etkilemeye başladı. Cemaate yakınlığı ile bilinen bir işadamı, Haramidere'de yaptırmak istediği cami için 2 yıldır imar izni alamıyor.

Haramidere Future Park satış ofisi!

Haramidere Future Park satış ofisi ile 444 9 532 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatlarının 176 bin TL'den başladığı projede toplam 1.600 adet konut yer alıyor.

Future Park Haramidere fiyatları!

Future Park Haramidere fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Atatürk Havalimanı'na 18 dakika uzaklıkta inşa edilen projede banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.

Haramidere Future Park satılık!

Haramidere Future Park satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje ev ve otel konseptiyle hayata geçiriliyor.

1991 yılında Haramidere'de 50 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, Haramidere'de 140 adet altın parasına, 50 milyon liraya konut satılacakmış. 100 metrekarelik daireler 10 milyon lira peşinat ile satılacakmış.

TuningFest 2015 Otoport AVM’de bugün gerçekleşti!

TuningFest 2015’in ilk buluşması Otoport AVM’de bugün gerçekleşti. Etkinlik, İstanbul’un dört bir yanından gelen modifiye araç sevdalılarını bir araya getirdi. Festivale 150 araç katıldı.

TuningFest 2015, 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de!

Modifiyeli araç sevdalıları TuningFest 2015 kapsamında 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de buluşuyor. Etkinliğe birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılırken turbocharcer otomobil gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor

Modifiye araçlar Otoport’ta bir araya geliyor!

Etkinliğe birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılırken turbocharcer otomobil gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Modifiyeli araç sevdalıları TuningFest 2015 kapsamında 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de buluşuyor

Haramidere'de metrobüs eylemi yapıldı!

İstanbul Haramidere metrobüs durağındaki vatandaşlar 'bütün metrobüslerin dolu geldiği ve boş olanların durmadığı, bu yüzden uzun süre araç bekledikleri ' gerekçesiyle metrobüs yolunu geçişe kapattı

Makyol, Haramidere, Bahçeşehir, Büyükçekmece ve Beykoz için kolları sıvadı!

Altyapı işlerinde tecrübeli Makyol, konut sektöründe de büyüyecek. İstanbul’da yaklaşık 1 milyon metrekare arsası bulunan firma, yatırıma Beylikdüzü’nden başladı. Sırada Haramidere, Bahçeşehir, Büyükçekmece, Beykoz var.

Avcılar Petrol Ofisi Caddesi Kumcular Haramidere Yolu imar planları askıda!

Avcılar Petrol Ofisi Caddesi Kumcular Haramidere Yoluna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İşte o planlar...

Otoport Haramidere Beylikdüzü Haberi

Otoport Haramidere Beylikdüzü

Otoport projesi, Kullar İnşaat ve Gül Yapı tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü'de yer alan Otoport Haramidere iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Otoport Haramidere projesi kapsamında 160 mağaza yer alıyor. Otoport Haramidere Beylikdüzü 7 katlı olarak tasarlanıyor. 


120 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Haramidere Otoport projesi, 200 metre uzunluğunda vitrine sahip şekilde tasarlandı. 




Otoport Haramidere satılık oto galerilerinin alanları 84 metrekareden başlıyor ve de 6 bin metrekareye kadar yükseliyor. 


Beylikdüzü Otoport Haramidere projesi kapsamında sigorta acenteleri, banka şubesi, oto kuaförü, tuning atölyeleri, otopark ve servis bakım alanları bulunuyor. 


Otoport Haramidere iletişim ulaşım: E5 Yolu üzeri Torium AVM Yanı Haramidere olarak belirlendi. 


Otoport Haramidere iletişim

Telefon: (0212)...