26 / 04 / 2024

otosan arazisi

otosan arazisi

Avni Çelik, Akasya projesi için, aldıkları arsa bedelinin iki katından fazla ulaşım alt yapısı için harcama yaptıklarını söyledi...

2007 yılında Karayolları arazisi için kıran kırana yarış!

2007 yılında Özelleştirme İdaresi'nce satışa çıkartılan 96 bin 505 metrekarelik Karayolları arazisi için kıran kırana yarış başlamış. 10 grubun teklif verdiği araziyi alan grup, 226 bin metrekarelik inşaat yapabilecekmiş.

2007 yılında Anadolu Yakası'nın en değerli kamu arazisi görücüye çıkacak!

2007 yılında Maliye Bakanlığı, Anadolu Yakası'nın en değerli arazisi olarak nitelendirilen Maltepe Dragos Sahil Yolu'ndaki 36 bin 129 metrekarelik Adalar manzaralı arazi, 84 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılacakmış.

Dünyanın en büyük arazisi satışa çıkarılıyor!

Avustralya’da yer alan, dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.24.000 km2’lik arazi İsrail ya El Salvador gibi ülkelerin yüzölçümünden bile daha büyük.

Dünyanın en büyük arazisi 325 milyon dolara satışta!

Avustralya'da bulunan dünyanın en büyük arazisi satışa çıktı. 5 kuşaktır Kidman ailesine ait olan 11 milyon hektarlık arazi neredeyse İngiltere'yle aynı büyüklükte.

Manisa'da 2 bin 435 adet 2B arazisi satıldı!

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

27.8 milyon dekar tarım arazisi yok oldu!

2011'de 348 bin 124 hektar tarım arazisi konut, sanayi ve madencilik için heba edildi. 2004-2013 yıllarında 27.8 milyon dekar tarım arazisi yok oldu.

Aziz Yıldırım'dan Kenan Evren Lisesi arazisi açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile devri konusunda sorun yaşadıkları Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bursa Acemler Merkez Komutanlığı arazisi SİT kapsamından çıkıyor!

Binası çürüyen Çekirge Devlet Hastanesi'ne yeni adres olarak gösterilen Acemler'deki Merkez Komutanlığı'nın arazisi SİT kapsamından çıkarılıyor. SİT statüsünün kaldırılmasına yönelik değişiklik, askıya çıktı.

Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge merkezi açıldı!

Ford Otosan’ın Sancaktepe’de kurulan Ar-Ge merkezi, dünkü törenle resmen açıldı. Bakan Işık, Ar-Ge yapan akademisyenlere destek açıkladı. Merkez yaklaşık 70 milyon TL yatırımla hayata geçirildi..

Kenan Şahin: 50'ye yakın okul arazisi hazırladık!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.

Sakarya Hal arazisi satış ihalesi canlı yayınlanacak!

“Erenler sınırları içerisinde yer alan hal arazisi 16 Nisan Perşembe günü satışa çıkarılacak. Yaklaşık 30 Milyon TL tahmini bedelle, kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek ihale, saat 14.30’da başlayacak.

Sakarya Hal Arazisi 16 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

30 dönümlük hal arazisi için 16 Nisan Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Kamuoyuna duyurulduğu gibi 30 Milyon TL’lik tahmini bedelle gerçekleştirilecek ihalenin ardından yeni hal binası yapım süreci ile ilgili gerekli çalışmalara başlanacak.

Ford Otosan Sancaktepe fabrikası 29 Nisan'da açılıyor!

Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük Ar-Ge merkezini hayata geçiren Ford Otosan, bu alandaki iddiasını artırdı. Ford Otosan Genel Müdürü Yenigün, “Beyaz kağıttan bir araç yapıp üretebilecek tek firmayız” diyor..

otosan arazisi Haberi

otosan arazisi

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Koç Holding'ten satın aldıkları Otosan arazisinde gerçekleştirdikleri Akasya Yeni Nesil Yaşam Kompleksi projesi için arsaya ödedikleri paranın iki katından daha fazlasını ulaşım altyapısı için harcadıklarını ifade etti. Yaklaşık olarak 60 milyon dolarlık özel yol yatırımı ile Akasya'ya ulaşım metro, metrobüs, Marmaray ve çevreyollarına tünelle bağlanacak. Proje 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor ve sonbaharda açılması...