25 / 04 / 2024

otoyol ücreti

otoyol ücreti

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Kiracı elektrik açtırma ücreti ne kadar?

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracının su, doğalgaz ve elektrik gibi abonelikleri kendi üzerine alması gerekiyor. Peki, kiracı elektriği nasıl üstüne alır? Kiracı elektrik açtırma ücreti ne kadar?

Doğalgaz abonelik ücreti 2015!

Doğalgaz abone bağlantı sözleşmesi sırasında abonelerinden bir defaya mahsus olmak ve iade edilmemek üzere Abone Bağlantı Bedeli tahsil ediliyor. Peki, doğalgaz abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Elektrik abonelik ücreti 2015!

İşyeri ve mesken gibi bağımsız bölümlerde elektrik sözleşmelerinin kullanıcı adına yapılması gerekiyor. Peki elektrik abonelik parası ne kadar? Peki, elektrik abonelik ücreti 2015 ne kadar?

İlk su abonelik ücreti 2015!

Mesken ve işyeri gibi bağımsız bölümlerde su aboneliğinin başlatılması için ilgili şirkete gerekli belgeler ile müracaat edilmesi ve masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki ilk su abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Kiracı abonelik ücreti 2015!

Kiracının taşınmaz maldan tam anlamı ile yararlanabilmesi için bazı abonelikleri üzerine alarak açtırması gerekiyor. Peki, abonelik açtırma işlemleri nelerdir? Kiracı abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Kiracı tahliye davası avukat ücreti 2015!

Mesken veya işyerinizi kiraya verdiğinizi düşünelim. Tahliye sürecinde kiracınız haksız olmasına rağmen evi tahliye etmiyorsa, bu süreci bir avukat yardımı ile yargıya taşıyabilirsiniz. Peki, kiracı tahliye davası avukat ücreti 2015 ne kadar?

İzale-i şuyu davası avukatlık ücreti 2015!

Paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Bu davaların avukat yardımı ile açılması için, belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. İşte İzale-i şuyu davası avukatlık ücreti 2015...

Kidzmondo Trump giriş ücreti 2015!

Çocukların gerçekçi bir ortamda meslek seçmeleri için yapılan Kidmonzo İstanbul Trump Towers'ta yer alıyor. Kidzmondo Trump giriş ücreti 2015'te 25 TL ile 55 TL arasında değişim gösteriyor.

Kidzmondo İstanbul giriş ücreti!

4 ile 14 yaş arasında değişen çocuklar için tasarlanmış kapalı bir tema parkı olan Kidmonzo İstanbul, çocukların gerçekçi bir ortamda mesleklerini seçmelerine yardımcı oluyor. Peki Kidzmondo İstanbul giriş ücreti ne kadar?

Kidzania Akasya ücreti 2015

Gerçek bir ülke mantığı ile kurulmuş ilk tema park olma özelliği taşıyan Kidzania, 4-14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğrenmeye deneyimi sunuyor. Kidzania Akasya ücreti 2015 bilgileri haberimizde bulunuyor.

Kidzania 2015 giriş ücreti ne kadar?

Çocuklara eğlenerek öğrenme deneyimi kazandırmayı amaçlayan Akasya Acıbadem'de yer alan Kidzania gerçek bir ülke mantığı ile kurulmuş ilk tema parkıdır. Peki Kidzania 2015 giriş ücreti ne kadar?

İzmir Yeni Fuar Alanı'na yeni otoyol geliyor!

İzmir Yeni Fuar Alanı'na yeni otoyol geliyor. Gaziemir'deki yeni fuar alanının açılışı Uluslararası Mermer Fuarı'nın gerçekleştirileceği 25 Mart tarihine yetiştirilmeye çalışılırken, fuarın otoyol bağlantısı için de çalışmalar hızlandırıldı.

otoyol ücreti Haberi

otoyol ücreti

Ramazan Bayramı'nda otoyolların, köprülerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına yönelik Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

BAYRAMDA KÖPRÜLERDEN GEÇİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK!

Açıklanan karara göre, bayram tatili sebebiyle KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, 30 Nisan Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan başlayarak, 5 Mayıs Perşembe saat 07.00'ye kadar geçişler ücretsiz olacak.

YAP-İŞLET-DEVRET PROJELERİ DAHİL EDİLMEDİ

Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi.

ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA HİZMETLERİ DE ÜCRETSİZ OLACAK

Vatandaşlar, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden Ramazan Bayramı süresince ücretsiz faydalanacak. Peki konuya ilişkin Ulaştırma Bakanlığı açıklamasında neler yer aldı? İşte Bakanlığın açıklaması...

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı,...