29 / 03 / 2024

Outdoor Factory özbekistan

Outdoor Factory özbekistan

Özbekistan'ın simge projeleri arasında yer alan tema park projesi Outdoor Factory tarafından inşa edilecek.

ŞOK’ta sirkeli temizleyici 21,95 TL’ye, outdoor halı 169 TL’ye, kırmızı mercimek 20,95 TL’ye düştü!

ŞOK’da 8 Ağustos’a kadar indirimli ürün kampanyası devam edecek. Bu doğrultuda, Vestel sirkeli temizleyici 21,95 TL’ye, outdoor halı 169 TL’ye, kırmızı mercimek 20,95 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos 2023 ŞOK fiyat listesi...

Gösterişi sevenler bu haber tam size göre! Jeep Compass'ın fiyatı güncellendi! İşte yeni fiyatı

Jeep markasının DNA'sında yer alan off-road yetenekleri, Compass'ı outdoor etkinlikler için ideal hale getirir. Arazi şartlarında rahatlıkla kullanılabilen 4x4 modelleri, kampçılık, doğa gezileri ve açık hava etkinlikleri için uygun bir seçenek sunar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin  TL sermaye bedeli ile Orçun Erkoç tarafından kuruldu.

Siemens WM12UT90TR iQ300 Çamaşır Makinesi fiyatı ne kadar, özellikleri ne? 20 Mart 2023 fiyat listesi... 

Siemens WM12UT90TR iQ300 9 kg, 1200 devir Çamaşır Makinesi, hızlı yıkama seçenekleri, outdoor programı, sessiz çalışma performansı ile öne çıkıyor. Peki, Siemens WM12UT90TR iQ300 Çamaşır Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar... 

Özbekistan, sosyal konut inşasında TOKİ'nin deneyimlerinden faydalanmak istiyor!

Özbekistan, sosyal konut inşasında Türkiye'nin deneyimlerinden faydalanmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliğini geliştirmek için ortak çalışma grubu oluşturmak için düğmeye bastı.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Decathlon tişört ve taytlarda indirim kampanyası başlattı! 27 Eylül 2022 Decathlon Fiyat Listesi!

Sporcuların ve outdoor meraklılarının vazgeçilmez adresi Decathlon sonbahar indirimine gitti. Kiprun koşu tişörtü ve kiprun koşu taytını birlikte alanlar ciddi avandaj elde ediyor. İşte Decathlon fiyatları

Samsung Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro fiyatları belli oldu! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Yeni Galaxy Watch5, dijital sağlık takibinde yeni bir çağı başlatan Samsung'un benzersiz BioActive sensörüyle birlikte geliyor. Galaxy Watch5 Pro Outdoor meraklıları için geliştirilen Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch kategorisinin en yeni üyesi. İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Yabancı yatırımcı kat mülkiyeti sorununa mı takılıyor?

Afganistan, İran ve Özbekistan’dan gelen yatırımcıların emlak sektörüne ilgisiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül yaptığı açıklamada yabancı yatırımcının kat mülkiyeti sorununa mı takıldığını söyledi.

Özbekistan Tashkent City projesinde Türk imzası!

Özbekistan'da hayata geçirilen ve Orta Asya'nın en büyük binası olacak olan Tashkent City projesinde Türk firmaları ön plana çıkıyor. Proje içerisinde konut ve ofisler inşa ediliyor. 

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Outdoor Factory özbekistan Haberi

Outdoor Factory özbekistan

Son dönemlerde hayata geçirdiği eğlence parkları, müzeler ve anıt çalışmaları ile dünyanın farklı coğrafyalarında tanınan firmalar arasında yer alan Outdoor Factory, Özbekistan Taşkent’te, yeni bir proje hayata geçirecek.

Merakla beklenen projenin sunumu Özbekistan Taşkent’te, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in de katılım sağladığı bir toplantıda yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Özbekistan'ın vizyonu ve turizm hedefleri de masaya yatırıldı. Merakla beklenen projenin Taşkent'in gözde projesi olması bekleniyor.

Beklenen projeyle ilgili önemli açıklamalar yapan Outdoor Factory Ortağı Sinan Turaman, “Sayın Cumhurbaşkanına değerli fikirlerini bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ederiz. Özbek sanatçıların ve tarihçilerin yönlendirmesiyle, ikinci etabın hayata geçirilmesi konusunda bizi tercih ettiği için onur duyduk. Özbekistan tarihi önemi ve stratejik konumu nedeniyle zengin bir kültürel mirasa sahip. Outdoor Factory olarak ülkenin tarihi zenginliklerini ön plana çıkaran,...