29 / 03 / 2024

ovacık köyü ikiz villa yangın

ovacık köyü ikiz villa yangın

Gök gürültülü sağnak yağış sırasında İzmir Çeşme'de yer alan ikiz villalarda yangın çıktı. Villalarda evdeki eşyalar ve panjurlar yandı...

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Tunceli Ovacık'ta köylülerin kullandığı araziler şirketlere tahsis edildi!

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Köseler köyü sınırları içinde bulunan 508 ve 510 parsel numaralı araziler, bir şirkete 49 yıllığına tahsis edildi...

Ankara Ovacık'ta emlak piyasası hareketleniyor!

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, Ankara'da yapımı devam eden lüks konut projeleri hakkında açıklamalar yaptı ve Ovacık'ta emlak piyasasının hareketlendiğine dikkat çekti.

Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselen Keçiören Northland projesi 313 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Peki Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

İzmir Bademler ve Ovacık’a yeni altyapı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor, belediye bu kapsamda Urla’nın Bademler ve Ovacık mahallelerinin eskiyen ve kaçaklara neden olan içme suyu şebekesini yenilemek için ihaleye çıkıyor.

Ovacık Kayak Tesisi hizmete açıldı!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liralık bir yatırımla yaptırılan kayak tesisi yörenin yeni cazibe merkezi oldu.

Ankara Keçiören Ovacık'a sokak AVM'si geliyor!

Ankara Keçiören Ovacık'a 130 bin nüfuslu yeni bir kent kuracaklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapımı yılan hikâyesine dönen kulenin yerine, ise sokak AVM'si yapabileceklerini ifade etti.

İzmir Ovacık RES projesinde çalışmalar yeniden başladı!

İzmir Urla’nın Ovacık Köyüne kurulmak istenen rüzgar enerji santrali (RES) projesi için mahkeme bir davayı daha reddetti, hukuken korumasız kalan ormanda yeniden kesim başladı.

İzmir Ovacık Altın Madeni'nin ÇED toplantısı yapıldı!

İzmir Bergama’da Ovacık altın madeninin 4. atık havuzu için yapılan ÇED halkın katılımı toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Ovacık köylülerinin ve yöre halkının neredeyse katılmadı.

Çeşme Ovacık Rüzgar Enerji Santrali'nin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesinin işletilmesi için 3 Mart günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Ovacık Köy Kahvesi'nde gerçekleşecek.

Keçiören Ovacık'ta 14 yıllık arsa inadı!

Keçiören Ovacık Mahallesi'ne 2002 yılında imar verilmesine rağmen 14 yıldır mahalle sakinleri evlerini yapmak için ruhsat verilmesini bekliyor. İmara itiraz eden bir kişi yüzünden Ovacık Mahallesi'ne tam 14 yıldır ruhsat verilmiyor.

İzmir Ovacık RES projesi protesto edildi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok Akatlı, Urla'nın Ovacık Köyü'nde ormanlık alana kurulması planlanan RES'lere tepki gösterdi. Akatlı Köylü kadınlarla el ele verdi.

ovacık köyü ikiz villa yangın Haberi

ovacık köyü ikiz villa yangın
İzmir Çeşme'ye bağlı Ovacık Köyü'ndeki Yuvakent Sitesi'nde gök gürültülü sağnak yağış sırasında ikiz villalara yıldırım düştü. Düşen yıldırımın ardından çıkan yangın itfaiyelerin müdahaleleriyle söndürüldü. Çatıdan başlayan ve alt katlara sıçrayan yangında, pergoleler, panjurlar ve evdeki eşyalar zarar...