24 / 04 / 2024

Oya Narin özgeçmiş

Oya Narin özgeçmiş

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'da Mine Narin, Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında Kuruldu!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Geçmiş kiralarda...

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde geçmiş kira dönemi artış bedelini ve Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı avukat Ali Güvenç Kiraz'ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kira farkına dikkat' başlıklı yazısı... 

Ev sahibi kiraya ek artış isteyebilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, ev sahibinin kiraya ne kadar zam yapabileceğini kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Ev sahibi kiraya TÜFE üzerinde zam yapabilir mi?' başlıklı yazısı... 

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Oya Narin özgeçmiş Haberi

Oya Narin özgeçmiş

Oya Narin kimdir? 

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi.


Ünlü sendikacı ve işadamı Halit Narin’in 01 Ocak 1964’te İstanbul’da doğan kızı Oya Narin, Saint Michel’deki ilk-orta-lise eğitiminin ardından İsviçre’deki Ecole Hoteliere 'de Lousanne Switzerland üniversitesi’nden mezun olan Oya Narin, İngilizce ve Fransızca biliyor. 


Narin Tekstil ve Martı Otel İşletmecilik’te çeşitli kademelerde görevlerde bulunan Oya Narin, şu an Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 


Oya Narin, Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş.’deki Yatırım Danışmanı ve Yönetim Kurulu Üyesi görevini ve Lila Müzik Yapım A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı görevini sürdürmektedir.


Oya Narin'in üye olduğu dernekler..

Turizm Yatırımcıları Derneği (Yönetim Kurulu Bşk.Yrd İcra Kur. Bşk Yrd.)

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği – Üyesi

Turistlik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Üyesi

Güney Ege Turistlik...