26 / 04 / 2024

Oyak Renault bursa osb

Oyak Renault bursa osb

Oyak Renault tarafından Bursa'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın temeli, 19 Ekim'de atılacak.

Renault açıkladı! Renault, Bursa'da 4 yeni model üretimi yapacak...

Fransız otomobil üreticisi Renault, gelecek senelerde üretim maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi ve Bursa’daki fabrikasında dört yeni model üretmeyi planlandığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

Yeni Renault Clio, yenilenen dizaynı ve donanım özellikleri ile beraber Türkiye'de satışa çıktı. Equilibre versiyonu 826 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla alıcılarını beklerken, Evolution versiyonu ise 959 bin 900 TL'lik fiyatıyla satışa sunuldu.

Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda tanıtıldı: Bursa'da üretiliyor, fiyatı ise şimdiden gündem oldu bile

Türkiye'de en çok satılan modellerden biri olan Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda gün yüzüne çıktı. Sürpriz modelin fiyatı oldukça merak ediliyordu. İşte detaylar...

Yeni Dacia Duster, Bursa'da üretilebilir! Peki fiyatları düşecek mi?

Oyak Renault'nun Dacia Duster'ın yeni neslini Bursa'da üreteceğine dair söylentiler gündeme geldi. İşte gündem olan bu konuyla ilgili son dakika gelişmeleri...

İkinci el araç piyasası alt üst olacak! Yeni dönem başladı

OYAK-Renault Fabrikaları Bursa’da kullanılmış otomobillere ‘İkinci Bahar’ yaşatacak. İkinci el otomobillere yeniden hayat verecek projenin doğduğu yer olan Fransa’da Renault Flins fabrikasında Refactory işinin detayları incelendi.

Dev otomobil üreticisi üretime ara veriyor

Dev otomobil üreticisi Oyak Renault, Bursa'daki fabrikasında 25 Haziran Cumartesi gününden itibaren revizyona gireceğini ve üretime 24 gün ara vereceğini açıkladı.

Renault'dan Bursa'ya 100 milyon avroluk yatırım!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Renault tarafından Bursa'da 100 milyon avroluk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası kurulacağını söyledi.

Oyak Renault, Bursa OSB'de fabrika kuracak!

Oyak Renault tarafından Bursa'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın temeli, 19 Ekim'de atılacak.

Renault, İran’a yeni fabrika kuracak!

Bursa Oyak Renault, İran’a kopya tesis kuracak. İran'a teknik destek vereceklerini söyleyen Fabrika Genel Müdürü Tunç Başeğmez, “Bizdeki sistemin güncellenmiş bir prosesini oraya kuruyoruz” dedi.

Bursa'ya 3 dev firma yatırım yapacak!

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya 3 dev firmanın yatırıma geldiği müjdesini verdi. Burkay, "Renault ve Tofaş'ın iki katı ihracat yapacaklar" dedi.

Bursa'nın en büyüğü OYAK Renault!

BTSO tarafından 2013 ciroları baz alınarak yapılan araştırmaya göre, Bursa'nın en büyük sanayi şirketi 8,6 milyar lira ciro ile OYAK Renault oldu. İşte diğerleri...

Türkiye'nin en büyük şirketi kim oldu?

İSO 500 açıklandı. Buna göre Türkiye'nin en büyük şirketi 39.7 milyar lira ciro ile Tüpraş oldu. Tüpraş'ı Ford Otosan, Elektrik Üretim A.Ş, Oyak Renault ve Arçelik izledi.

Bursa'nın en büyük firması Oyak Renault oldu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geçen yılın ciro, ihracat ve istihdam gibi ekonomik göstergeleri dikkate alınarak yapılan 'Bursa'daki 250 Büyük Firma Araştırmasında, kentin en büyük firması, OYAK Renault oldu...

Oyak Renault bursa osb Haberi

Oyak Renault bursa osb

Oyak Renault, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) fabrika kuruyor. Oyak Renault Otomobil Fabrikaları AŞ bünyesinde kurulacak Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası için temel atma töreni düzenlenecek.

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Miraç Kaya'nın haberine göre; temel atma törenine, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Groupe Renault Dünya Başkan Yardımcısı Thierry Bollore, OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem'in de törene katılacağı...