29 / 03 / 2024

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halis Tilaver ve Maruf Tilaver ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Uzun, Beraat Kartal ve Yasin Ergüven ortaklığında kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gökalp, Melike Aybige Gökalp kuruldu.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamzah Alzabadı ve Mehmet Ali Ezzo ortaklığında kuruldu.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Saral tarafından kuruldu.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile İshak Aridici tarafından kuruldu.

Öz Cfa İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Cfa İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tanrıverdi, Cengiz Tanrıverdi ve Ali Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çisem Öztaş tarafından kuruldu.

Öz Megatek İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Megatek İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Öner tarafından kuruldu.

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İnan tarafından kuruldu.

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halis Tilaver ve Maruf Tilaver ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.


Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhütve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...