16 / 04 / 2024

özaltın firmasının yetkilisi Hayrettin Özaltın

özaltın firmasının yetkilisi Hayrettin Özaltın

Bünyesinde Özaltın İnşaat şirketini de barındıran Özaltın Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Özaltın kimdir? Özaltın İnşaat, inşaat sektöründe hangi alanlarda faaliyet gösteriyor? İşte Hayrettin Özaltın...

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kocabaş ve Lara Özaltın ortaklığında kuruldu.

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülüstan Özaltın tarafından kuruldu.

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

İşte Polonya’nın ilk yüksek hızlı tramvay hattını yapacak O Türk firması!

Polonya’nın en büyük kentlerinden biri olan Krakow’un tramvay projesini Türk firması üstlendi. Projenin finansmanı ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD).

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

Öznur Özdemir Özaltın vefat etti!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, hayatını kaybetti. 

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesinin 1. kısmını kazandı!

Slovenya’nın en büyük altyapı projelerinden Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma projesini hayata geçirmek üzere Slovenya Devleti’nin kurduğu 2TDK Şirketi’nin iki bölümde düzenlediği ihalelerin 1. Kısmını da Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı. 

Moskova'nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

Türk inşaat firması ANTTEQ Rusya'nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi olan Skyview'in inşaatını üstlendi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

özaltın firmasının yetkilisi Hayrettin Özaltın Haberi

özaltın firmasının yetkilisi Hayrettin Özaltın

Hayrettin Özaltın kimdir?

Hayrettin Özaltın, 1965 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Nuri Özaltın tarafından kurulan Özaltın Holding'in Yönetim Kurulu Üyesidir. Hayrettin Özaltın ayrıca, DEİK 'te (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev alıyor.


Hayrettin Özaltın'ın aynı zamanda Özaltın firmasının yetkilisi olduğu Özaltın Holding, bünyesinde Özaltın İnşaat Şirketini de barındırıyor. 


Özaltın İnşaat..

Özaltın Holding’in temel iş sahalarından biri olan Özaltın İnşaat Şirketi 1965 yılında Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın tarafından kişisel bir teşebbüs olarak kurulmuştur. 


Kuruluşundan bu yana hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli projelere imza atarak Türk müteahhitlik sektörünün önemli temsilcilerinden biri haline gelen Özaltın İnşaat, 50 yıla yakın zamandır edindiği sektörel birikimi, farklı inşaat dallarında kazandığı tecrübesi ve uluslar arası başarılara imza atan kimliği ile şu an inşaat sektörünün örnek ve...