26 / 04 / 2024

Özbostan İnşaat Manzara 7/24 evler

Özbostan İnşaat Manzara 7/24 evler

Özbostan İnşaat imzası taşıyan Manzara 7/24 projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na 2,5 kilometre mesafede inşa ediliyor. Manzara 7/24 Evleri'nde kiriş kullanılmadığı için, odalar istenildiği gibi küçültülüp büyültülebiliyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özbostan İnşaat Manzara 7/24 daire fiyatları!

11 ay sonra konut teslimlerin gerçekleşeceği Özbostan İnşaat Manzara 7/24 daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında yükseliyor.

Manzara 7/24'te 100 ay sıfır faiz fırsatı!

ÖZBOSTAN İnşaat, Pendik’te yükselen Manzara 7/24 projesindeki son daireler için, yıl sonuna özel fırsat günleri başlattı. Projede 100 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olmak mümkün...

Manzara 7/24 Evleri yüzde 70 prim yaptı!

Özbostan İnşaat imzası taşıyan Manzara 7/24 projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na 2,5 kilometre mesafede inşa ediliyor. Manzara 7/24 Evleri'nde kiriş kullanılmadığı için, odalar istenildiği gibi küçültülüp büyültülebiliyor.

İnşaat sektörünün önceliği güvenli yapılar inşa etmek olmalı!

Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde yaptığı açıklamada, İstanbul’daki yapı stoğunun kararlılıkla iyileştirilmeye devam edilmesi gerektiğini söyleyerek, “Kentsel dönüşüm fırsatını çok iyi değerlendirmeliyiz." dedi.

Manzara 7/24'te 140 bin lira indirim avantajı!

Özbostan İnşaat tarafından Pendik’te yapımı devam eden ve yüzde 70’i satılan Manzara 7/24 projesinde, teslime kadar kira getirisi ve peşin alımlarda 140 bin liraya varan indirim avantajlarının yanı sıra kalan sınırlı sayıda daire için yaza özel “özgür seçim” kampanyası başlatıldı.

Manzara 7/24 projesi 2018'in sonunda teslim edilecek!

Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran; “2017’nin ilk yarısını umutlu geçiren sektör, sonbahardaki hareket beklentisine kendisini hazırlıyor” dedi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Hazır betoncular inşaat sektörünün yükselişinden faydalanıyor!

İnşaat sektörünün ivme kazanması ile birlikte, bu çıkışı fırsata çevirmeye kalkışan Marmara Bölgesi hazır beton üreticilerinin birlikte fiyat belirlemeleri başta TOKİ olmak üzere inşaat firmalannı çılgına çevirmiş durumda.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Özbostan İnşaat Manzara 7/24 evler Haberi

Özbostan İnşaat Manzara 7/24 evler

Özbostan İnşaat’ın butik projesi Manzara 7/24, Pendik’te yükselmeye devam ediyor. TOKİ tarafından koruluk alan yapılacağı açıklanan lokasyona şimdi de Su Sporları Adası ekleniyor.  Su Sporları Adası, Manzara 7/24’ün hemen karşısında yer alıyor. 

Manzara 7/24’teki dairelerin bir yıl gibi kısa bir sürede ortalama yüzde 70 prim yaptığını vurgulayan Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran "Projemizin kapanmaz deniz ve adalar manzarasına, koruluk alandan sonra şimdi de su sporları adası ekleniyor" dedi. 

Manzara 7/24 projesi Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşı komşusu olan, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 2,5 kilometre, yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna ise 500 metre mesafede inşa ediliyor. 

Pendik Manzara 7/24  Evleri'nde  2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler ile 5+2 çatı dubleksleri ve her biri villa konforunda 4+2 bahçe dubleksleri yer...