29 / 03 / 2024

Özcan Kapucu İnşaat

Özcan Kapucu İnşaat

Özcan Kapucu İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Kapucu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

Koronavirüs, (inşaat firmaları için) E-Dönüşüme geçmek için köprüden önceki son çıkış olmasın?

Sosyolog Faruk Özcan, müteahhitlik sektörünü değerlendirdi; Özcan, "Korona günlerinde inşaat ve müteahhitlik için öncelikle almamız gereken birinci ders: İnşaat sektörü için e-dönüşüm artık bir tercih değil, zorunluluktur. Buna da satış ve satınalma ile başlanabilir."  dedi...

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan ve Ömer Faruk Özcan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hm Özcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Özcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Medeni Özcan tarafından kuruldu. 

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Özcan imzasıyla kuruldu.

Murat Özcan: Yangın yalıtımı binalarda riski azaltır!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, yangın çıkma olasılığının her zaman var olduğunu belirterek, yangında doğru yalıtımın hayat kurtardığına dikkat çekti.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Özcan Kapucu İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özcan Kapucu İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Kapucu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

Özcan Kapucu İnşaat Haberi

Özcan Kapucu İnşaat


Özcan Kapucu İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Kapucu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu. Özcan Kapucu İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özcan Kapucu İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Arnavutköy Bolluca Mahallesi, Abdullah Gül Caddesi, No:2...