29 / 03 / 2024

Özcan Kazgan kimdir

Özcan Kazgan kimdir

Körfez’de inşaat işiyle uğraşan Özcanlar Mimarlık Mühendislik'in sahibi Özcan Kazgan, bina alırken mühendisin ve inşaat firmasının geçmişine mutlaka bakılması gerektiğini söyledi.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Emin Özcan kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özcan kimdir? Mehmet Emin Özcan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Emin Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Berkay Şeşen kimdir?

2010 yılında, Süha Özcan Afacan ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran Mimar Berkay Şeşen kimdir? Berkay Şeşen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Özcan Kazgan: Bina alırken iyi araştırılmalı!

Körfez’de inşaat işiyle uğraşan Özcanlar Mimarlık Mühendislik'in sahibi Özcan Kazgan, bina alırken mühendisin ve inşaat firmasının geçmişine mutlaka bakılması gerektiğini söyledi.

Özcan Çetin kimdir?

Mimar Özcan Çetin kimdir? Mimar Özcan Çetin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Özcan Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özcan Çetin...

Ali Özcan kimdir?

Bartın Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan kimdir? Ali Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Özcan, ne zamandan beri Bartın Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Süleyman H. Özcan kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman H. Özcan kimdir? Süleyman H. Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman H. Özcan...

Şahin Özcan kimdir?

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Özcan Kazgan kimdir Haberi

Özcan Kazgan kimdir

Körfez’de birçok alanda adından söz ettiren Kazgan ailesinin en küçükleri olan Özcan Kazgan, Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde açtığı Özcanlar Mimarlık Mühendislik adlı iş yeriyle sektöre hızlı ve iddialı girdi.


Özcan Kazgan, üniversitede inşaat bölümünü bitirdi, diplomasını alarak iş hayatına atıldı.

İş hayatında yeni olmasına rağmen kısa zamanda birçok inşaata imzasını atmayı başardı.

Ailesiyle birlikte yap-sat işine de atılan Özcan Kazgan, meslekteki zorlukların çok olduğunu ve maliyetlerin hızla artması nedeniyle de satılan binaların yatırımcılar için çok değerli olduğunu belirterek alıcılara tavsiyede bulundu:


“Bina yada daire alırken inşaatı yapan firmanın, imzaları olan mühendislerin geçmişine ve karnelerine mutlaka bakın.”


Özcan Kazgan kimdir, kendinizden bahseder misiniz?


1990 Kars doğumluyum. Sakarya Üniversitesi inşaat bölümü mezunu, bekarım. Özcanlar İnşaat firmasını kurduk. 3 yıllık firma olmamıza rağmen yap-sat işi yapan abim...