27 / 04 / 2024

Özcan Plastik tesisleri

Özcan Plastik tesisleri

Windora markasıyla üretim yapacağı bir diğer tesis yatırımına yıl içinde başlamayı planlanan Özcan Plastik, söz konusu tesiste günlük en az 500 adet pvc kapı pencere üretim kapasitesine sahip olacak.

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Özcan tarafından kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Edirne Yayla Atıksu Arıtma Tesisleri'nin yapımı tamamlandı!

Yayla Atıksu Arıtma Tesisleri'nde İncelemede Bulundu Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, temeli 12 Nisan 2015 Pazar günü atılan ve yapımı tamamlanan Yayla Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon İnşaatında incelemelerde bulundu.

Menemen Plastik İhtisas OSB sanayi tesisleri inşa edecek!

Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayinin hizmetine girecek olan MPİOSB'de sanayi tesisleri inşaatlarına yoğun bir şekilde başlandığını açıkladı.

Melekler Sosyal Tesisleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melekler Sosyal Tesisleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veli Güneş, Ali Rıza Üredi, Özcan Güneş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Ege Plastik 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Jokey Plastik yeni fabrikasını Kocaeli, Dilovası’nda hizmete açtı!

Kapasitesini artırmak için 3 milyon Euro ’luk ek yatırım yapan Jokey Plastik,yeni fabrikasıyla hem üretim kapasitesini hem de istihdam oranını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Özcan Plastik, yıl içinde 5’inci tesis yatırımına başlayacak!

Windora markasıyla üretim yapacağı bir diğer tesis yatırımına yıl içinde başlamayı planlanan Özcan Plastik, söz konusu tesiste günlük en az 500 adet pvc kapı pencere üretim kapasitesine sahip olacak.

Özcan Tahincioğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu kimdir? Özcan Tahincioğlu, Tahincioğlu Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Özcan Tahincioğlu'nun biyografisi ve Tahincioğlu Gayrimenkul projeleri...

Plastik sektörü ihracatı 11.5 milyar dolara koşuyor!

Türk plastik sektörü yılın son çeyreğine hızlı girdi. 2013 yılının dokuz ayında ihracatını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10,2 oranında artıran plastik sektörü 4,132 milyar dolarlık ihracata imza attı...

Plastik sektörü hammadde ithalatı sorununu askıyla çözecek!

Plastik sektörü, yerli üretimle karşılayamadığı hammadde sorununu askı ve kota uygulamasıyla aşacak. Sektörel işbirliği ile PAGEV ve PAGDER sorunun çözümü için önemli bir adım attı...

Özcan Plastik tesisleri Haberi

Özcan Plastik tesisleri


Pvc, kapı pencere üretimi ve montajı yapan Özcan Plastik, yüzde 50 iştiraki olduğu Windora firmasıyla üretim yapacağı 4’üncü üretim tesisini faaliyete geçirdi. Bunun yanı sıra yine Windora markasıyla üretim yapacağı bir diğer tesis yatırımına ise yıl içinde başlamayı planlanan firma, söz konusu tesiste günlük en az 500 adet pvc kapı pencere üretim kapasitesine sahip olacak. 


Pvc alanındaki yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerinin altını çizen Özcan Plastik sahibi Ömer Nazım Özcan, yüzde 50 iştiraki oldukları Windora markasıyla üretim yapacak 4’üncü üretim tesislerini Konya’da faaliyete geçirdiklerini söyledi. 2 bin metrekare üretim alanına sahip tesisleriyle beraber mevcut kapasitelerini yıllık 2 bin tonluk pvc kapı, pencere üretimi ve montaja çıkardıklarını anlatan Özcan, bu yıl içinde Konya 4’üncü Organize Sanayi Bölgesi’nde yine Windora markasıyla üretim...