23 / 04 / 2024

Özdemir Çetin remax türkiye

Özdemir Çetin remax türkiye

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Atıl ve ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin elden çıkarılması hızlandı!

RE/MAX Türkiye Kurumsal Gayrimenkul Direktörü Özdemir Çetin, kurumların sahip oldukları atıl ya da ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin değerlendirilmesi için son dönemde birçok başvuru aldıklarını ifade etti.

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Nihat Özdemir'den Çetin Barajı açıklaması!

Limak, Norveçli Statkraft firmasının "Çetin Barajı'nı biz yapmayacağız, size satalım" teklifi üzerine masaya oturdu. "Önümüzdeki günlerde işi bitirebiliriz" ifadelerini kullanan Özdemir, "600-700 milyon dolarlık bir yatırım olacak" dedi.

Günay Özdemir kimdir?

İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Kars Valiliğine atandı. Peki Günay Özdemir kimdir? İşte Günay Özdemir...

Soner Çetin'den emeklilere ev müjdesi!

Her zaman emeklilerin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye olarak emekliler için hazırlamış oldukları projeleri en yakın zamanda hayata geçireceklerini söyledi...

Özdemir Çakacak kimdir?

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak kimdir? Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özdemir Çakacak, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Özdemir Çakacak...

Tülin Çetin kimdir?

Mimar Tülin Çetin kimdir? Mimar Tülin Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Tülin Çetin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tülin Çetin...

Ünal Çetin: Gökçeada afete maruz kalmış bölge ilan edilsin!

Belediye Başkanı Ünal Çetin: Adadaki kuvvetli yağışla ilgili yaptığı açıklamada "Bu yaraların kapanması adına acilen adanın afete maruz kalmış bölge ilan edilmesi noktasında yetkililerden destek bekliyoruz" dedi

Hacısalihoğlu Özdemir İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacısalihoğlu Özdemir İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Hacısalihoğlu, Süleyman Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli 29 Nisan'da Sancaktepe'de kuruldu.

Çetin Osman Budak'ın gündeminde alternatif turizm var!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ( TÜRSAB ) Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu yeni Yönetimi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Başkanı Çetin Osman Budak'ı makamında ziyaret etti.

Serhat Süreyya Çetin: Türkiye'de sigortacılık bilinci yeni oturuyor!

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, "Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta 36'ncı sırada. Bu rakam bize, sigortacılığın Türkiye'de oturmadığını fakat yükselen bu bilincin yavaş yavaş düzeleceğini gösteriyor" dedi...

Özdemir Çetin remax türkiye Haberi

Özdemir Çetin remax türkiye

Dünya’nın en çok gayrimenkul satan ve ülkemizde 300 ofis ve 3000 danışmana yaklaşan Remax bünyesine katılan Özdemir Çetin, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun. Amerika’da araştırma görevlisi olarak çalıştığı Iowa State Üniversitesinde İşletme yüksek lisansını tamamlayan Özdemir Çetin 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunmuştur.

1997 yılında Doğuş İnşaat’da inşaat mühendisi olarak iş hayatına atılan Özdemir Çetin Mesa Mesken, Oyak İnşaat, Kiewit gibi kurumların proje yönetimi ve iş geliştirme alanlarında çalıştı. 

Profesyonel hayatına Finansbank ve TEB bankalarında proje finansmanı bölümlerinde yönetici olarak devam ettikten sonra Yapı Kredi bankasında Konut ve İşyeri Finansmanı Direktörü olarak 8 yıl görev almıştır.  

Yeni görevinde Kurum Gayrimenkullerinin pazarlanması ile Konut ve İşyeri projelerinde satış işbirliklerinin geliştirilmesi üzerine çalışacaktır. 


Özdemir Çetin...