26 / 04 / 2024

Özderici GYO Açıklama

Özderici GYO Açıklama

Özderici GYO 100 milyon TL tutarını aşmayacak borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvurulu onaylandı.

Özderici GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar açıklaması!

Özderici GYO, olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin açıklanmamış özel bir durum bulunmadığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Özderici GYO finansal durum tablosu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda finansal durum tablosunu (bilanço) yayınladı. İşte Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan rapor...

Özderici GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ara hesap dönemine ilişkin 6 aylık finansal bilgilerini yayınladı. İşte Özderici GYO 6 aylık finansal raporu...

Özderici GYO denetimden sorumlu komite oluşturuyor!

Özderici GYO kurumsal yönetim ilkeleri kapsamında komitelerin oluşturulması hakkında açıklama yaptı...

Özderici GYO, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimlerini bildirdi!

Özderici GYO, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimlerini kamuoyu ile paylaştı

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Nuvo Dragos'taki 410 bağımsız bölümün değeri belli oldu! Özderici GYO resmen duyurdu! 

Özderici GYO Maltepe'de yer alan Nuvo Dragos projesindeki 410 bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki Nuvo Dragos'un 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Nuvo Dragos projesinin 2022 değeri...

Özderici GYO Nuvo Dragos'taki 434 adet bağımsız bölümün kira geliri yüzde 95 sınırını aştı!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesindeki 434 adet bağımsız bölümün yıllık toplam kira gelirinin yüzde 95 sınırının üstünde kaldığı görüldü. 

Özderici GYO 54 adet bağımsız bölümü sattı!

Özderici GYO aktifinde bulunan 54 adet bağımsız bölümün tamamının satışı gerçekleştirildi, satış bedelleri 19 Ağustos 2021 itibariyle tamamen tahsil edildi. 

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Özderici GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO'nun 2020 yılı yasal kayıtlarda VUK'a göre hazırlanmış mali tablolara istinaden dönem kârı geçmiş yıl kârlarına eklenmek üzere şirket defterlerine kayıt yapılmasına karar verildi.

Özderici GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Özderici GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Özderici GYO'dan gayrimenkul alım ve satım açıklaması!

Özderici GYO'nun Tebliğ'de belirtilen ekspertiz değerinin yüzde 95'inin altında bir satış bulunmamakta ve aynı dönemde şirket portföyüne bir gayrimenkul alım işlemi bulunmamakta

Özderici GYO 2021 yılı için değerleme firmalarını seçti!

Özderici GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında açıklanan değerlemeye yetkili kuruluşlarından hizmet alınmasına, seçilen firmanın kamuya açıklanmasına oybirliği ile karar verildi.

Özderici GYO'nun ortaklık davasında dava değeri 8.4 milyon TL artırıldı!

Özderici GYO'nun İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/399 E. dosyasında dava değerinin ıslah yoluyla 8 milyon 429 bin 371,83 TL tutarında artırıldığı açıklandı. 

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödeyecek!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirket ve şirketin Yönetim Kurulu üyelerinden tazmini istenildi. 

Özderici GYO davasında yeni gelişme!

Özderici GYO'ya açılan davada, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve  Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO Açıklama Haberi

Özderici GYO Açıklama

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 100 milyon TL tutarını aşmayacak borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvurulu onaylandı. 



Açıklamalar


Şirketimiz 15/03/2017 tarih 2017/151 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile ,100.000.000,-TL (YüzmilyonTürk lirası) tutarı aşmayacak şekilde vadesi en fazla 3 yıla kadar olmak üzere değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin, nitelikli yatırımcılara satış şeklinde borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmış olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09.05.2017 tarih 20/694 sayılı kararı ile onaylanmıştır. İlgili başvuru ve izin evrakları ekte ilan edilmiştir. Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine...