26 / 04 / 2024

özdilek mağazalrı 43üncü yılı

özdilek mağazalrı 43üncü yılı

Türkiye'de perakende firmalarından biri olan özdilek Alışveriş Merkezleri 43'üncü yılında müşterilerine hediye kazanma şansı veriyor. Kampanya çekilişi 15 Ekim 2014 talihinde saat 12:30'da İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Bitcoinde yeni dönem! Hem eğlenip hem kazanıyorlar

Fountain ve Bitcoin firması ZEBEDEE arasındaki yeni anlaşma, podcast yayıncılarının izleyicilerini önde gelen kripto para birimi ile ödüllendirmesine izin verecek.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

2020'de 60 milyon ton inşaat malzemesi ihraç edildi!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 43’üncü defa gerçekleştirilen ‘Gündem Buluşmaları’, Demirdöküm’ün katkılarıyla 31 Mayıs Pazartesi tarihinde online şekilde yapıldı.

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor...

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

Weltew Home 100’üncü mağazasını açtı!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, 100’üncü mağazasını hizmete açtı...

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

özdilek mağazalrı 43üncü yılı Haberi

özdilek mağazalrı 43üncü yılı

Türkiye'de perakende sektörünün öncü firmalarından biri olan özdilek Alışveriş Merkezleri 43'üncü yılında müşterilerine hediye kazanma şansı veriyor. 09 Ekim'e kadar Özdilek Alışveriş Merkezleri'nden, mağazalarından, ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve tek seferde 75 TL ve katlan alışveriş yapanlar 3 adet BMW 3.16i Sedan, 43 adet iPhone 5s 16GB, 43 adet iPad An- 16GB wifı+4g, 43 adet HP Tablet PC ve 43 adet Sharp 127 ekran (50") Led TV kazanma şansını yakalıyor. Kampanyaya katılmak isteyenler, fişleri ile birlikte katılım noktasına başvurarak kayıtlarım yaptırıp çekilişe katılmaya hak kazanabilecekler. Kampanya çekilişi 15 Ekim 2014 talihinde saat 12:30'da İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 



Yeni...