25 / 04 / 2024

Özel Egepol Hastanesi kapasitesini artıracak mı

Özel Egepol Hastanesi kapasitesini artıracak mı

Özel Egepol Hastanesi 15 milyon dolarlık yatırımla, birçok yeni branşta hizmet vermeye başlayacak; yenidoğan yoğun bakımında da Ege ve İç Anadolu'nun en büyük özel hastanelerinden biri haline gelecek.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönümlük arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul'da yıkımı yapılan Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönüm büyüklüğündeki arazisinin imarı, İBB Meclisi aracılığıyla AKP-MHP grubunun oylarıyla özel sağlık fonksiyonundan alındı ve ticaret alanı yapıldı.

Medistanbul'un ilk hastanesi Mart'ta açılacak!

Özel sağlık sektörüne giriş yapan Şenel Sağlık Yatırımları'nın ilk hastanesi olan Medistanbul Mart ayında hizmete açılacak.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Konya Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından, kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımında sona gelinen Konya Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

AÜ Hastanesi'nde koronavirüslü hastalara özel sağlık birimi yapılıyor!

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin acil servisin yanında koronavirüs hastaları için inşa edilen Acil Servis Covid-19 Şüpheli Hasta Bakım Birimi'nin önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanıyor.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi inşaatında görev alan işçilerden mesaj!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İş Birliği modeliyle hayata geçirilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan işçiler, duygusal bir video mesajı yayınladı.

Bursa'da deprem riskli hastane binası özel okula kiralandı!

Bursa Ertuğrulgazi'de bulunan Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi, depreme dayanıksız olduğu sebebiyle kapatılmıştı. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca,"Depreme dayanıksız denilerek kapatılan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin bir özel okula 10 yıllığına kiraya verildiğini öğrendik" dedi...

Yeni şehir hastanesi projesinde kamu-özel ortaklığından vazgeçildi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklamada, iki ayrı grupta hayata geçirilecek olan şehir hastanelerinde kamu-özel ortaklığı modelinin uygulanmayacağını söyledi.

Konya Şehir Hastanesi 2020’de açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan ve inşaatına devam edilen Konya Şehir Hastanesi, büyük ölçüde tamamlandı.

Özel Egepol Hastanesi kapasitesini artıracak mı Haberi

Özel Egepol Hastanesi kapasitesini artıracak mı


Özel Egepol Hastanesi 15 milyon dolarlık yatırımla, birçok yeni branşta hizmet vermeye başlayacak; yenidoğan yoğun bakımında da Ege ve İç Anadolu'nun en büyük özel hastanelerinden biri haline gelecek. Özel Egepol Hastanesi 15 milyon dolarlık yatırımla, birçok yeni branşta hizmet vermeye başlayacak; yenidoğan yoğun bakımında da Ege ve İç Anadolu'nun en büyük özel hastanelerinden biri haline gelecek.


İnsan ve istihdam kaynaklı

Yeni yatırımla, mevcut 30 olan yenidoğan yoğun bakım yatağı sayısını da 48'e yükselterek, Ege ve İç Anadolu'nun, bu alandaki en büyük özel hastanelerinden biri konumuna geleceklerini kaydeden Nasır, hastanede 75 olan yatak sayısını da 151'e yükselteceklerini vurguladı. 

Yeni yatırımla, sadece yatak sayısı ve teknoloji alanında değil, insan kaynağı ve istihdam anlamında da büyüyeceklerini dile getiren Nasır, kalp damar cerrahisi, nükleer tıp ve...