özel uçak pazarı Haberi
Yurt...
THK, 2014 yılında deneme uçuşlarına başlamayı planladığı 2 kişilik uçaklarıyla Türkiye'de özel uçak pazarını canlandırmayı hedefliyor. Orta sınıf lüks otomobil fiyatına mal edilmesi planlanan uçaklar için yıllık 500 satış planlanıyor...
Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?
Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.
Uşak Valisi Ahmet Okur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı il genelinde yürütülen soruşturmada kapsamında 1 vakıf, 19 yurt, 5 özel okul, 4 dershanenin kapatıldığını belirtti.
Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta, OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, 58 özel okul, 17 yurt, 76 dernek, 1 vakıf, 1 sendika temsilciliği kapatıldı.
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'taki projelerini anlattı. Her mahalleye özel çalışmalarının olduğunu söyleyen Cahan, Uşak'taki görevinde önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.
Kentsel Dönüşüm Projesi'ni incelemek için Uşak'a gelen TOKİ Başkanı Turan "Uşak emsalleri içinde en güzel çalışmalardan birine sahip olacak" dedi.
Uşak Belediye Meclisi'nde kent merkezine yakın olan ve belediye mücavir alanı içinde kalan 8 köyün ve 1 beldenin tüzel kişiliğin sona erdirilmesi ve Belediye sınırlarının içine alınması konusunu oylandı.
Uşak İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Uşak'ta bulunan 12 jeotermal alanı ihale edecek. İhale ilanları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.
Bodrum-Milas karayolu kenarında bulunan Metruk Tuzla Sulak Alanı'nda bir iş adamı tarafından başlatılan özel uçak için pist yapma çalışmasına, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü ile jandarma ekiplerince müdahale edildi.
Uşak Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde kanalizasyon ve yeni yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahallenin daha güzel bir hale geleceğini kaydetti.
Yeni hizmet binalarının çalışmalarını yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kent proje kapsamında taşınan Güzel Sanatlar Lisesi'nin Eylül'de yeni binasında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak’ta uygulanan kentsel dönüşüm projesinin, Anadolu kentlerine örnek teşkil edecek çok özel bir proje ve yerinde kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu ifade etti.
Uşak'ta Çuhadarlar Köyü, Zahman Köyü, Kayaağıl Köyü, Ayrancı-Baltalı Köyü, Güllüçam Köyü ve Aksaz Köyü sınırları içinde bulunan jeotermal Kaynak alanları açık teklif usulü ile ihale edilecektir. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru...