25 / 04 / 2024

özgecan aslan parkı açılış

özgecan aslan parkı açılış

Kuşadası Belediyesince, Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adını taşıyan park hizmete açıldı.

Manisa Özgecan Aslan Parkı açıldı!

Manisa'nın Şehzadeler Belediyesi, Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Özgecan Aslan'ı (20) unutmadı. Mecliste alınan kararla Aşağıçobanisa'da bir parka "Özgecan Aslan" ismi verildi....

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Aslan tarafından kuruldu.

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı açıldı!

Kuşadası Belediyesince, Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adını taşıyan park hizmete açıldı.

Beylikdüzü Özgecan Aslan Kültür Merkezi açıldı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu: "Keşke Özgecan Aslan yaşasaydı da adını buraya koymasaydık ama maalesef Türkiye'miz bunları yaşıyor. Her şeyi sorgulamamız lazım" dedi.

Maltepe'ye Özgecan Aslan Parkı!

Maltepe Belediyesi tarafından, 11 Şubat 2015’te öldürülen ve kadın cinayetlerinin simge isimlerinden biri olan Özgecan Aslan’ın adının bir parka verilmesi için Belediye Meclisi’ne önerge verildi

Çankaya Özgecan Aslan Parkı açıldı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Özgecan Aslan Parkı ve Anıt Heykeli açıldı. Geçen yıl vahşi bir cinayetle yaşamdan koparılan 19 yaşındaki Özgecan Aslan adı Çankaya’da yaşayacak.

Özgecan Aslan Parkı 15 Mart'ta açılıyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yapılan Özgecan Aslan Parkı’nın açılışı, Aslan Ailesi’nin katılacağı bir törenle 15 Mart Salı günü saat 17.00’da yapılacak

Özgecan Aslan Parkı ne zaman açılacak?

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, yapımı devam eden ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde açılacak olan Özgecan Aslan Parkı'nı ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı 8 Mart'ta açılacak!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde, kadına yönelik şiddetle mücadelenin sembolü haline gelen Özgecan Aslan’ın ismini taşıyan parkın yapımına başlandı, park 8 Mart'ta hizmete açılacak...

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı'nın projesi hazır!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirilen Özgecan Aslan Parkı’nda çocuk oyun alanı, basket sahası, spor aletleri ve dinlenme mekânları yer alacak.

Kuşadası'na Özgecan Aslan parkı yapılacak!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı, mecliste Özgecan Aslan anısına Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bir park yaptırılması kararı alındı.

Şahinbey'e Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu ve Kültür Merkezi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun daveti üzerine Gazinatep’e gelen Özgecan'ın babası Mehmet, annesi Songül ve kardeşi Barış Ali Aslan, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Eğitim ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

Manisa Özgecan Aslan Parkı açıldı!

Manisa'nın Şehzadeler Belediyesi, Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Özgecan Aslan'ı (20) unutmadı. Mecliste alınan kararla Aşağıçobanisa'da bir parka "Özgecan Aslan" ismi verildi....

Özgecan Aslan Yürüyüş Parkuru'nun temeli atıldı!

Eyüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Göktürk Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru’nun temel atma törenine ve Kemerburgaz’da inşa edilen spor kompleksi açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı...

özgecan aslan parkı açılış Haberi

özgecan aslan parkı açılış

Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan, Hacıfeyzullah Mahallesi Altınkaynak Caddesi'ndeki parkın açılışında yaptığı konuşmada, kızının artık kadınların verdiği mücadelenin sembolü haline geldiğini söyledi. 


Kadınların uğradığı saldırılar hakkında çok ciddi düşünülmesi gerektiğini dile getiren Aslan, "Düşünmesi gerekenler, ya yeteri kadar sevmiyor ya yeteri kadar inanmıyor ya da yeteri kadar düşünmüyorlar. Sevindirici olan artık hakimler bu tür olaylarda en ağır cezayı veriyor, cezalarda iyi hal indirimi yapılmıyor" dedi. 


Kızının adının parkla yaşayacağını aktaran Aslan, "Benim Özgecanım, bizim Özgecanımız, her evin kızı olmuş. Her evin kızı da benim kızımdır. Bu dünyayı bundan sonra cennet haline getirecek birileri varsa onlar da kadınlardır" diye konuştu. 



Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı da barış, sevgi ve kardeşliğin yerini savaş, nefret ve şiddetin aldığını ifade etti. 


Türkiye'de kadına yönelik şiddetin artarak sürdüğünü...