20 / 04 / 2024

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bülbül, Özkan Güneysu, Sedat Aydoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta kuruldu.

İş yeri olanlara büyük müjde! O vergilerin iadesini alabilirsiniz! İşte detaylar...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Berkay Özgüven, bugünkü köşesinde kira gelirlerinde vergi iadesini kaleme aldı. İŞte merak edilen tüm detaylar...

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Pixmars Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Pixmars Bilişim Teknolojileri  Limited  Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu.

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güven Dinç tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özgüven tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu. 

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güven tarafından kuruldu. 

Orta Asya’nın en yüksek gökdelenini Türk şirketi yapacak!

Türk Özgüven şirketi Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te 215 metre yüksekliğinde 50 katlı gökdelen inşa edecek...

Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında son durumu öğrenmek adına bilgiler aldı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Ereğli'de e-imar uygulaması büyük ilgi gördü!

E-imar uygulamasının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, "Vatandaşlarımız ’eregli.bel.tr’ sitemize giriş yaparak sitemizde bulunan E-İmar uygulaması ile iki şekilde bu belgelere ulaşabiliyor" dedi.

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bülbül, Özkan Güneysu, Sedat Aydoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-       Her türlü inşaat iskelesi kiralaması,kiraya verilmesi,alım satımı,imalatı,ithalatı,ihracatı,inşaat kalıp bağlantı elemanları,teleskopik dikmeler,tayrotlar,çelik,pik ve sfero döküm somun ve mamülleri,teleskopik dikme aksesuarları dış cephe sıva iskelesi ve yardımcı aksesuarları,çelik kalıp ve aksesuarları,iskele ayar milleri ve somunları,payandalar,dişli mekanizmalar,kancalar imal etmek,alım satımını yapmak,ithalatını ve ihracatını yapmak.çelik konstrüksiyon,pres ve toma kaynak işleri,fason imalatlar ve ilgili mamüllerin boyanmasını vee paketlemesini yapmak. 2-       Her türlü İnşaat iskelesinin imalatı kurulması,montajı,sökülmesi,pazarlaması ithalatı,ihracatını toptan perakende alımını satımını yapmak,yaptırmak. 3-       Her Türlü Üretim ve satışlarla ilgili demir,boru,profil,çelik,döküm,saç,paslanmaz...