25 / 04 / 2024

özka ortaklar inşaat pendik royal nerede

özka ortaklar inşaat pendik royal nerede

4 bin 500 metrekare alan üzerinde 10 katlı 2 blok halinde yükselen Özka Ortaklar Royal projesi toplam 100 adet daire ve 12 ticari biriminden meydana geliyor

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Ankara'da inşaat şirketine 2 milyon TL'lik dolandırıcılık şoku!

Ankara’nın ünlü inşaat firması ADN Atlas Yapı’nın sahibi olan İş insanı Ahmet Kocaman, şirketi iş ortaklarından Veysel Altun’a devrettikten birkaç ay sonra geri aldı. Devir işlemlerinden sonra Kocaman, haciz memurlarını kapıda gördü.

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!

Koronavirüsün inşaat sektörünü derinden etkilediğini söyleyen İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, son iki ayda sektörden umutlu olduklarını açıkladı. Yeşil, “Devletin teşvikleri sektörün yeniden canlanmasında oldukça önemli rol oynadı” dedi.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatını İGA'nın ortakları mı üstlendi?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda önceki gün yaşanan uçak kazası, ikinci pistin yıllardır neden bitirilemediği sorusunu tekrar gündeme taşıdı. Sabiha Gökçen'in ikinci pist inşaatında İGA'nın ortaklarının yer aldığı iddia ediliyor...

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Ayışık tarafından kuruldu. 

Özkaş Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaş Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Vedat Özkaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat sektörü referanduma odaklandı!

Bir inşaat şirketinin ortaklarından Caner Tan, referandumdan hangi sonuç çıkarsa çıksın, gayrimenkul sektörünün rahat bir nefes alacağını ve bekleyen talebin yeniden harekete geçeceğini söyledi.

Uşak'ta inşaat işçileri eylem yaptı!

Uşak’ta Kentsel Dönüşüm alanında inşaat yapan firmalardan İZKA İnşaat’a bağlı olarak çalışan 70 işçi 3 aydır alacaklarını alamadıklarını ve sigortalarının da yapılmadığını iddia ederek bir haftadır iş bıraktı.

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

özka ortaklar inşaat pendik royal nerede Haberi

özka ortaklar inşaat pendik royal nerede

Özka Ortaklar Royal projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te hayata geçiriliyor. Özka Ortaklar Royal projesi Özka Ortaklar İnşaat imzası ile inşa ediliyor.


4 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan Özka Ortaklar Royal projesi 10 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Pendik Royal satış ofisi ile 0 216 627 08 50 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


Toplam 100 adet daire ve 12 ticari biriminden oluşan Pendik Royal 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede teslimlerin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor.


Pendik Royal sosyal olanakları arasında açık - kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, kapalı otopark, hamam bulunuyor.



Pendik Royal Resimleri!





Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal nerede?

Pendik Royal adres: Mimar...