24 / 04 / 2024

Özkan Kentsel Dönüşüm Şirketi Genel Müdürü Mimar Kadir Özkan

Özkan Kentsel Dönüşüm Şirketi Genel Müdürü Mimar Kadir Özkan

Mimar Kadir Özkan: "Kentsel Dönüşüm Yasası şehir merkezinde çöküntü haline gelen yapıların yeniden inşasına büyük fırsat sunuyor. İnsanlar yapmalı, teşvik edilmeli, destek edilmeli. Bu konularda gelip bizlerden bilgi almalı" dedi.

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yeğinaltay ve Keramet Yavuz ortaklığında kuruldu. 

Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında son durumu öğrenmek adına bilgiler aldı.

Sur'un 2 mahallesinde kentsel dönüşüm!

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesi Belediye Başkan Vekili Kaymakam Bilal Özkan, Ali Paşa ve Lalebey mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır’ın Sur ilçe Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Esenler'de kentsel dönüşüm kredisi'nin yüzde 4'ünü devlet karşılıyor!

Kentsel dönüşümü teşvik amacıyla devletin, kullanılan kredinin yüzde 4'ünü karşılanaması Esenler'de vatandaşlar tarafından büyük kabul gördü. Özkan Ercan, devletin teşvikinin dönüşümde yeni bir model meydana getirdiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm teşvik edilmeli!

Mimar Kadir Özkan: "Kentsel Dönüşüm Yasası şehir merkezinde çöküntü haline gelen yapıların yeniden inşasına büyük fırsat sunuyor. İnsanlar yapmalı, teşvik edilmeli, destek edilmeli. Bu konularda gelip bizlerden bilgi almalı" dedi.

Özkan Ercan: Kentsel dönüşüm rant kapısı olarak görülmemeli!

İnşaat sektöründe kentsel dönüşüm deyince akla gelen ilk kurumlardan biri olan ERC Yapı bu ününü dönüşümle ilgili karşılaşılan sorunlara getirdiği pratik ve garanti çözüm yollarından alıyor.

Jirayr Amca, kentsel dönüşüm mağduru!

Tarlabaşı Sakızağıcı Caddesinde, kentsel dönüşüm nedeniyle pazartesi günü proje kapsamındaki son binalar boşaltılıyor. 66 yaşındaki Jirayr Zincirci de 30 yıldır yaşadığı tek göz odasına elveda demek zorunda

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Özkan Kentsel Dönüşüm Şirketi Genel Müdürü Mimar Kadir Özkan Haberi

Özkan Kentsel Dönüşüm Şirketi Genel Müdürü Mimar Kadir Özkan

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında ticari dönüşüm yapmak da mümkün. İşte örnekleri. Ispartalı İşadamı Nuri Büyükselçuk'a ait Halı Sarayı karşısındaki 7 katlı eski bina yıkılarak yerine 5 katlı modern bir ofis center inşa edilecek. Kafeler Caddesi'nde mülkiyeti Koza Tekstil'in sahibi Ali Kiremitçi'ye ait 6 katlı eski bina yıkılarak yerine modern bir iş merkezi inşa ediliyor.


Her 2 projenin de kentsel dönüşüm müşavirlik hizmetini Özkan Kentsel Dönüşüm Şirketi Genel Müdürü Mimar Kadir Özkan üstlendi. 

Aynı zamanda AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi olan Kentsel Dönüşüm Müşavirlik firması sahibi Mimar Kadir Özkan, ticari dönüşümün önemine dikkat çekti. Şehir merkezinde görüntü kirliliğine neden olan çöküntü durumunda çok sayıda yapımının varlığına dikkat çeken Özkan, "kentsel dönüşüm bu yapılar için de önemli bir fırsat sunuyor. Bizler burada suçu...