25 / 04 / 2024

ÖzkarÖzülke

ÖzkarÖzülke

Türk gayrimenkul firmaları Mütekabiliyet Yasası'nın avantajlarını anlatmak ve projelerini tanıtmak için Kuveyt'e gidiyor. Körfez ülkelerine sıcak satısın da yapılacağı 'Onur Ülkesi Türkiye' temalı fuara 18 Türk firması katılacak

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Özülke tarafından kuruldu.

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeni yılla birlikte ülkelerin ithalat ve ihracatlarına ilişkin de veriler yayımlanmaya başladı. Türkiye şimdi şaşıracağını bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı. Duyunca çok şaşıracaksınız! İşte detaylar.

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Bergama'da orman vasfını yitirmiş araziler kura ile dağıtıldı!

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Murat Kurum: 7.5 milyon riskli yapı dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “100 günde 23 bölgede 17 bin konut ve işyerini tamamlayacak, 16 bin adedinin temelini atacağız. Ülke genelinde risk taşıyan 7.5 milyon bağımsız birimi dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.

TOKİ Çanakkale Afet Konutları ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ayvacık İlçesi, Bektaş Köyü 5 Konut, Çamkalabak Köyü Çamiçi Mevkii 15 Konut Çamtepe Mevkii 3 Konut, Kızılkeçili Köyü 7 Konut, Yukarıköy Köyü 10 Konut Olmak Üzere Toplam 40 Adet Afet Konutu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Çanakkale'ye 40 afet konutu!

Çanakkale İli, Ayvacık İlçesi, Bektaş Köyü 5 Konut, Çamkalabak Köyü Çamiçi Mevkii 15 Konut Çamtepe Mevkii 3 Konut, Kızılkeçili Köyü 7 Konut, Yukarıköy Köyü 10 Konut Olmak Üzere Toplam 40 Adet Afet Konutu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mayıs'ta saat 15:00'de yapılacak.

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Ev büyüklüklerinin 78 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul projesi Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Cadde teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

ÖzkarÖzülke Haberi

ÖzkarÖzülke

HER yıl Kuveyt'te düzenlenen 'Kuveyt Gayrimenkul Fuarı' yarın başlıyor. Kuveyt Ekonomi Bakanlığı tarafından eylülde yapılması planlanan ancak ertelenen fuara bu yıl Türkiye'den 18 firma katılıyor. 16-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek fuar Expocity tarafından ilk defa 'Onur Ülke Türkiye' temasıyla gerçekleştirilecek. 


Bu yıl 11. 'si düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren Inrema ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla katılacak firmalar arasında Emlak Konut GYO, Viatrans, GAP İnşaat, Sarp Group, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Tuğra Gayrimenkul, Kamışoğlu Group, Bodmm Ege Evleri, Cathay, ÖzkarÖzülke, Haliç Panorama, Yalova Park, Helis Yapı, Proje Beyaz ve AKS Yapı yer alıyor. DEİK ve Körfez'den yatırımcılann katılacağı fuarda sıcak satış da yapılacak. 


Yasayı anlatacaklar Her yıl 7 binden fazla katılımcıyı ağırlayan fuara, Umman, Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez...