27 / 04 / 2024

Özlem Yıldız arsa mı aldı

Özlem Yıldız arsa mı aldı

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.

Ankara Yıldız Park görücüye çıktı!

Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ankara Yıldız Park projesi 181 daireden meydana geliyor. 3 blok şeklinde yükselen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare arsa alanına sahip.

Özlem Yıldız'a 25 bin liralık haciz şoku!

Sunucu, Özlem Yıldız'a eski eşiyle evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldiği öğrenildi. 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödeyen Yıldız, eski eşine adeta sitem etti.

Özlem Yıldız'a Acarkent'teki evinin borcu yüzünden haciz!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın eski kocası Sinan Serter'le evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. Yıldız, 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödüyor.

Beşyıldız Novella güncel fiyat listesi!

Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan Beşyıldız Novella Evleri 109 adet daireden oluşuyor. Proje 8 bin 170 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Beşyıldız Novella güncel fiyat listesi...

Beşyıldız Novella Kurtköy!

8 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde 4 blok halinde yükselen Beşyıldız Novella Kurtköy projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Kurtköy Beşyıldız Novella projesi!

8 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde 4 blokta 109 konuttan meydana gelen Kurtköy Beşyıldız Novella projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı

Modern Yıldız Park projesinde 1+1'ler 185 bin TL!

7 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerine hayata geçirilen Modern Yıldız Park projesi, 2 blok halinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 185 bin TL'den başlıyor.

Özlem Yıldız arsa mı aldı Haberi

Özlem Yıldız arsa mı aldı

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde yatırım yaptı.

Yıldız, "Mert'le yıllardan beri arkadaşız, o hep bana pahalı telefon, pahalı çanta alma ufak bir arazi al, at köşeye derdi, bu sefer bende oğlum Demir'in gelecegi için ufak bir yer almaya karar verdim" diyerek oğlunun ilk arazi yatırımını gerçekleştirdi.
 

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada...