26 / 04 / 2024

Öztürk Başer

Öztürk Başer

Hena Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Başer ve Ayhan Yazıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Başer tarafından kuruldu.

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Fatma Öztürk Gümüşsu, yeniden Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO, Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ceren Deşen'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine karar verdi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İnşaat halindeki binada akıma kapılan Öztürk Uğiş hayatını kaybetti!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde elektrik akımına kapılan AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, hayatını kaybetti.

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Öztürk Başer Haberi

Öztürk Başer

Hena Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Başer ve Ayhan Yazıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Hena Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi konut,işyeri,toplu konut inşaatlarını,kat karşılığı inşaatları,hasılat paylaşımlı inşaatıları,iş hanları,yol,köprü,baraj,kanal,tünel,fabrika binaları, havalanları,otel,motel,turistik tesisler,spor sahaları,okul ve diğer inşaat işlerini yapar,yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt hizmetlerinde bulunur,bunlarla ilgili müteahhitlik yapar,her türlü gayrimenkulün alım satımını,kiralanmasını ve kiraya verilmesi işini yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hena Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, İnönü Caddesi, Sümko Sitesi, A4 Blok...