19 / 04 / 2024

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar teslimleri ne zaman

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar teslimleri ne zaman

180 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Özyazıcı İnşaat Nish Adalar satılık dairelerin başlangıç fiyatı 417 bin 530 TL olarak belirlendi. Proje toplam 202 bin 500 metrekare alana sahip...

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar tarafından kuruldu.

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dağcı tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Bystatıc İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bystatıc İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Pendik'te Ercument Cafet Bayegan tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetin tarafından kuruldu.

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Toper tarafından kuruldu.

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar teslimleri ne zaman Haberi

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar teslimleri ne zaman

İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Özyazıcı İnşaat Nish Adalar satılık daire alanları 83,42 metrekare ile 208.72 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Ödemelerde banka kredisi de kullanılan Nish Adalar Maltepe projesinde; yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Özyazıcı İnşaat imzasıyla konumlanan Özyazıcı İnşaat Nish Adalar satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede 1 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı. 



2 bin 300 konuttan meydana gelen Maltepe Nish Adalar'da yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. 61 bloğun yer aldığı projede 180 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor.


Toplam 202 bin 500...